Έξι αγώνες που κρίνουν τα πάντα

Χτίζει κορμό με τέσσερις κινήσεις, όλα τα δεδομένα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γίνεται εκτεταμένη κουβέντα που αφορά στον μεταγραφικό και… προπονητικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο στην ΑΕΚ κρίνουν πως τα πάντα θα κριθούν σε μεγάλο βαθμό από την πορεία των 5+1 αγώνων που απομένουν μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Τα Play Offs όπως αποδείχθηκε χθες, δεν είναι παίξε-γέλασε. Ένα λάθος, μία αβλεψία και φυσικά οι απρόσμενες γκέλες, ειδικότερα όταν το ματς βρίσκεται στα χέρια των παικτών της «Ένωσης» μπορεί ν’ αλλάξουν τα πάντα. Συν τοις άλλοις η ΑΕΚ δεν μπορεί παρά να περιμένει να δει τι θα γίνει και στο Κύπελλο Ελλάδος. Όλα αυτά σε συνδυασμό πρόκειται να κρίνουν το τι μέλλει γενέσθαι τόσο στο θέμα του προπονητή, όσο και στο θέμα των μεταγραφών ακόμη και των εκκαθαρίσεων.

Αυτό που προκύπτει από συζητήσεις με τους ανθρώπους της «Ένωσης», είναι πως ενώ είναι φυσιολογικό το να συζητάει όλη η οικογένεια της ΑΕΚ για το θέμα του προπονητή και των μεταγραφών, στην πραγματικότητα στους κόλπους της ΠΑΕ έχουν επικεντρωθεί στους αγώνες των Play Offs και του Κυπέλλου.

Αυτό, σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν συζητούν τα παραπάνω θέματα. Ίσα ίσα, που οι ατζέντες τους είναι γεμάτες με ραντεβού, τηλεφωνικές επικοινωνίες και ανταλλαγές FAX και email. Ωστόσο δίνουν μεγαλύτερη βαρύτητα στα ματς που απομένουν μιας και αυτά θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό αν η σεζόν της ΑΕΚ κριθεί επιτυχημένη ή αποτυχημένη.

Από αυτά τα παιχνίδια θα κριθούν πολλά. Το τι χρειάζεται η ΑΕΚ από πλευράς αγωνιστικής φιλοσοφίας, το τι χρειάζεται από πλευράς παικτών και φυσικά το ποιοι θα πρέπει ν’ αποχωρήσουν ή όχι. Γι’ αυτό και στον «Δικέφαλο» άπαντες είναι συγκεντρωμένοι στο πως θα καταφέρουν να βγάλουν τη χρονιά με τις μικρότερες δυνατές απώλειες, με δεδομένο πως η ομάδα θ’ αγωνίζεται συστηματικά ανά τρεις ημέρες, σε παιχνίδια μέγιστης για το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου αντικειμενικής δυσκολίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X