Έδωσε μάχη στο Διαιτητικό

-12 από τιμωρίες η «Ένωση»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλες οι πιθανότητες ήταν εναντίον της ΑΕΚ, στην προσπάθειά της να μετριάσει την ποινή που της επιβλήθηκε για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Η «Ένωση» έδωσε μάχη για να εξαλείψει την ποινή αφαίρεσης των τριών βαθμών, ωστόσο δεν κατάφερε να την κερδίσει. Η ποινή παρέμεινε και ως εκ τούτου θα συνεχίσει με δύο βαθμούς στα Play Offs.

Παρ’ όλα αυτά, το γεγονός πως το Διαιτητικό Δικαστήριο απέσυρε την προσφυγή της ΑΕΚ κατά πλειοψηφία και όχι ομόφωνα, υποδηλώνει πως η μάχη της ΑΕΚ δεν ήταν άσκοπη ή άδικη. Το σκεπτικό της απόφασης δικαιώνει σε ένα βαθμό την νομική γραμμή υπεράσπισης της «Ένωσης», ασχέτως αν δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τόσο το γεγονός πως τα επεισόδια δεν ήταν εκτεταμένα και το ότι αναλογικά η ποινή ήταν μεγαλύτερη από αυτή που προβλεπόταν αναλογικά με άλλες περιπτώσεις, καταγράφηκαν στα πρακτικά. Ακολουθεί και η ανακοίνωση της ΕΠΟ επί του ζητήματος:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

1. Δέχεται τυπικά την από 04.05.2016 προσφυγή της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ’ αριθμ. 37/27.04.2016 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Απορρίπτει κατ’ ουσίαν την προσφυγή κατά πλειοψηφία, ενός μέλους έχοντος την γνώμη ότι 1) τα επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια του αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΑΕΚ  την 07.02.2016 δεν είχαν τον χαρακτήρα των εκτεταμένων και 2) έπρεπε να επιβληθεί μικρότερη χρηματική ποινή στην ΠΑΕ ΑΕΚ κατ’ εφαρμογή της αναλογικότητας.

2. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την από 04.05.2016 και με αρ. πρωτ. 13881/2016 προσφυγή της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ κατά της υπ’ αριθμ. 38/27.04.2016 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ κατά πλειοψηφία, ενός μέλους του Δικαστηρίου έχοντος την γνώμη ότι τα επεισόδια που έλαβαν χώρο κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΑΕΚ στις 07.02.2016 δεν είχαν το χαρακτήρα εκτεταμένων επεισοδίων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X