Δεν υπάρχει θέμα Σαμπάολι, λένε στην ΑΕΚ

Tuttomercato: "Καταρχήν συμφωνία με Σαμπάολι - Νέα συνάντηση σήμερα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Χαμηλώνει» σε βαρύτητα το θέμα του Χόρχε Σαμπάολι και η φημολογούμενη, κυρίως από Μέσα του εξωτερικού, άφιξη του Αργεντινού προπονητή προκειμένου να συζητήσει με την ΑΕΚ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Εδώ και δύο 24ωρα υπήρξε ένα μπαράζ δημοσιευμάτων από το εξωτερικό τα οποία έφερναν τον Αργεντινό προπονητή της Εθνικής Χιλής να έρχεται στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ιταλία, την Ισπανία και στην Ελλάδα προκειμένου να συζητήσει διαδοχικά με τις Λάτσιο, Εσπανιόλ και ΑΕΚ.

Αυτό που βγαίνει από την «Ένωση» είναι ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα θέμα. Φυσικά οι πληροφορίες προέρχονται από ανεπίσημες πηγές και κανείς δεν μπορεί ποτέ να αποκλείσει το παραμικρό ενδεχόμενο. Ωστόσο, υπάρχουν λόγοι που φέρνουν την πίστη ότι όντως δεν «παίζει» τόσο δυνατά όσο πιστεύουν οι ευρωπαίοι συνάδελφοι το όνομα του Σαμπάολι για την ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X