Ακόμα βάζει τρίποντα ο Σκραμπ!

Ακόμα βάζει τρίποντα ο Σκραμπ!
Photo Credits: INTIME

Συνεχίζονται οι επιτυχίες για τον Φιλ Σκραμπ, ο οποίος οδήγησε τη Φρανκφούρτη σε μία εκτός έδρας νίκη επί της Άλμπα για τα πλέι οφ του γερμανικού πρωταθλήματος.

Σε ματς που διεξήχθη στο Βερολίνο, οι Σκάιλαϊνερς κέρδισαν την τοπική ομάδα με 71-65 στο δεύτερο ματς των προημιτελικών, με τον διεθνή Καναδό γκαρντ να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, την οποία και οδήγησε σε προβάδισμα με 2-0 στη σειρά. Πλέον, η Φρανκφούρτη χρειάζεται μία ακόμα νίκη για να περάσει στα ημιτελικά, ενώ το επόμενο ματς θα το δώσει εντός έδρας, οπότε έχει το πάνω χέρι.

Ο Σκραμπ, που έχε παραχωρηθεί από την ΑΕΚ στους Σκάιλαϊνερς με την μορφή δανεισμού, τελείωσε το ματς με 17 πόντους και ακόμα… βάζει τρίποντα. Συγκεκριμένα, τελείωσε τον αγώνα με 57,1% στα σουτ τριών πόντων (4/7), ενώ είχε επίσης 71,4% στις βολές (5/7), με μοναδικό «μελανό» σημείο το γεγονός ότι δεν πέτυχε κάποιο δίποντο (0/2). Επίσης, ο Σκραμπ είχε 6 ριμπάουντ (4αμ.-2επ.), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο, ενώ δεν έκανε κανένα λάθος, σε σχεδόν 33 λεπτά συμμετοχής.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X