Μαζεύει τα κομμάτια της μετά το «στραπάτσο»

Μαζεύει τα κομμάτια της μετά το «στραπάτσο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ήττα της Τούμπας φαίνεται πως θα κοστίσει στην ΑΕΚ αρκετά περισσότερα από τους τρεις βαθμούς, αφού η Ένωση πλέον βρίσκεται σε θέση… πίεσης αναφορικά με τα πλέι οφ, χάνοντας το βαθμολογικό πλεονέκτημα, ενώ μετρά και μια σειρά από απώλειες. Που ίσως μάλιστα μεγαλώσουν. Χωρίς κανείς να μπορεί να πει με σιγουριά, πως δεν θα κληθεί να δώσει κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις, ακόμα και έναν τελικό.

Μετά τα γεγονότα που διαμορφώθηκαν χθες, ο Στέλιος Μανωλάς καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς της Κυριακής με τον Πανιώνιο, με δύο σίγουρες απουσίες. Αυτή του Πέτρου Μάνταλου, που δεν προλαβαίνει να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς, αλλά και του Έλντερ Μπαρμπόσα, που θα τιμωρηθεί με τουλάχιστον μια αγωνιστική. Από εκεί και πέρα, υπάρχει αγωνία για τους Ντίντακ, Αραβίδη και Βάργκας που αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού, ενώ το απουσιολόγιο μπορεί και να μεγαλώσει. Στην ΑΕΚ φοβούνται το ενδεχόμενο να επιβληθεί τιμωρία για τα όσα έλαβαν χώρα μετά το ματς και στον Ραφίκ Τζιμπούρ. Με τον Αλγερινό να τιμωρείται από το βίντεο των επεισοδίων, παρότι δεν έχει γραφτεί κάτι για εκείνον στο φύλλο αγώνα. Κάτι που όπως γίνεται αντιληπτό, είναι το τελευταίο που θα περίμενε να βρει μπροστά της η ΑΕΚ, τώρα.

Φυσικά, τα προβλήματα για την Ένωση θα μεγαλώσουν, αν οριστεί τελικά για τις 17 του μήνα ο τελικός του Κυπέλλου, μιας και κάποιες από τις απουσίες που έχει αυτή τη στιγμή, ενδεχομένως να μην έχουν σβηστεί από το μπλοκάκι του Μανωλά. Και αυτό γιατί η ποινή του Μπαρμπόσα μπορεί να αυξηθεί και να φτάσει στις δύο ή και στις τρεις αγωνιστικές, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο το αν θα έχει επιστρέψει σε αγωνιστική δράση ο Μάνταλος. Με την Ένωση να πηγαίνει σε έναν τελικό, χωρίς δύο από τα βασικά στελέχη της.

Τα ζητήματα λοιπόν που καλείται να ξεπεράσει μετά τη χθεσινή ήττα ο Μανωλάς είναι μπόλικα, με τον Έλληνα τεχνικό να ξεκινά από σήμερα την προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι της Κυριακής, κάτω από δύσκολες συνθήκες. Χωρίς να γνωρίζει καλά-καλά, αν αυτές θα γίνουν και δυσκολότερες, λόγω της «εμπλοκής» του τελικού Κυπέλλου, σε κάποια ημερομηνία εντός της εβδομάδας που έρχεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X