"Η ΑΕΚ να βάλει το Κύπελλο σε ένα αμάξι και να το στείλει στον Ολυμπιακό"

Ερχεται στο ΟΑΚΑ ο Σαββίδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μιλώντας στην κάμερα της Nova, λίγο πριν αποχωρήσει από το γήπεδο της Τούμπας, ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρθηκε στο ματς, αλλά και στις εξελίξεις με το Κύπελλο. Με τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ να τονίζει πως η ΑΕΚ θα είναι προτιμότερο να βάλει το Κύπελλο σε ένα αυτοκίνητο και να το… στείλει στον ΟΣΦΠ, αφού ένας τέτοιος τελικός, δεν θα έχει νόημα.

“Νομίζω πως για την ΑΕΚ θα είναι καλύτερα να βάλει σε ένα αυτοκίνητο το Κύπελλο και να το στείλει στον Ολυμπιακό! Να το πάρουν έτσι αυτό το Κύπελλο, να το έχουν δικό τους! Δεν έχει νόημα να γίνει ένας τέτοιος τελικός, το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, δεν είναι αυτό που το κατάντησαν”, είπε ο Σαββίδης.

Σε ότι έχει να κάνει με το ματς, ο Σαββίδης στάθηκε στη φάση της έντασης στο φινάλε, λέγοντας: “Θα εξετάσουμε αύριο τι έγινε και εφόσον έχει υπάρξει κάποια κίνηση που δεν έπρεπε από παίκτη μας, θα υπάρξουν και οι κατάλληλες κυρώσεις. Εμείς δεν θέλουμε αυτό το ποδόσφαιρο. Και εύχομαι και στον φίλο μου τον Δημήτρη (σ. σ. Μελισσανίδη), να ηρεμήσει και εκείνος τους παίκτες του”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X