Ιβιτς: «Ημασταν καλύτεροι και κερδίσαμε»

Εικόνες από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του στάθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ (2-1) στην Τούμπα, τονίζοντας πως διέψευσαν όσους υποστήριζαν το αντίθετο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Και στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και παρότι είχαμε πρόβλημα σε κάποιες στημένες φάσεις, είχαμε την υπεροχή. Οι παίκτες έδειξαν ότι έχουν χαρακτήρα διαψεύδοντας ό,τι λεγόταν όλο το χρόνο», ανέφερε αρχικά.

Για τη συνέχεια των play offs:  «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε πότε ξαναπαίζουμε. Κάθε επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Όλες οι ομάδες είναι κοντά στη βαθμολογία. Θέλει αποφασιστικότητα, συγκέντρωση και να δουλέψουμε όσο μπορούμε για να διορθώσουμε κάποια λάθη. Όλα τα παιχνίδια θα είναι δυνατά. Πρέπει να αποφεύγουμε φάσεις όπως στο τέλος του παιχνιδιού. Αυτό απαγορεύεται. Δεν είδα τις φάσεις, δεν ξέρω τι έγινε, αλλά πειθαρχία πρέπει να υπάρχει. Υπάρχουν προβλήματα με κάρτες, αλλά προσπαθώ να ετοιμάσω την ομάδα για το επόμενο παιχνίδι».

Για την απουσία του κόσμου: «Περισσότερο από όλα αυτό που μας λείπει είναι η παρουσία του κόσμου. Όμως σήμερα δουλέψαμε για όλους εκείνους που είδαν το παιχνίδι από το σπίτι τους και σήμερα μπορούσαν να χαρούν. Πιστεύω πως οι παίκτες θα βγάλουν τον εγωισμό που έβγαλαν στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΚ είχε δύο δυνατά παιχνίδια στον ημιτελικό και θα προτιμούσα στο διάστημα αυτό να έχουμε κι εμείς δυνατά παιχνίδια παρά μόνο προπονήσεις και ένα φιλικό».

Για το λάθος του Γλύκου κι αν μίλησε μαζί του: «Δεν είδα τη φάση. Ο ίδιος ο Γλύκος μού είπε πως υπήρχε επαφή και ήταν φάουλ. Δεν μπορώ να πω γιατί δεν έχω δει τη φάση. Ο Γλύκος προέρχεται από μεγάλη απραξία. Έχουμε και τον Βελλίδη που είναι έτοιμος. Έχω δύο καλούς τερματοφύλακες και έχω εμπιστοσύνη και στους δύο».

Για το εάν ο ΠΑΟΚ μπορεί να βελτιωθεί: «Σε κάθε παιχνίδι εμείς θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πηγαίνουμε για τη νίκη. Πιστεύω πως οι παίκτες έχουν καταλάβει τι ζητάω. Υπάρχουν πράγματα με τα οποία δεν είμαι ευχαριστημένος, αλλά δεν μπορούμε να αλλάξουμε πάρα πολλά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

Για το πρόβλημα στις στημένες φάσεις: «Σήμερα υπήρχε πρόβλημα. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε τόσο μεγάλο πρόβλημα. Μπορεί να έλειψε η συγκέντρωση σε κάποια στιγμή. Θα το λύσουμε όλοι μαζί στα αποδυτήρια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X