Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν στην Τούμπα

Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν στην Τούμπα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο οι 14 «κιτρινόμαυροι» που έπαιξαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Αλάιν Μπαρόχα: Ο Βενεζουελάνος όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει, το έκανε σωστά και έδειξε αντανακλαστικά. Η φάση του δεύτερου γκολ είναι περίεργη για έναν τερματοφύλακα, καθώς δεν ξέρει αν πρέπει να βγει ή να μείνει στα δοκάρια του.

Ντίντακ Βιλά: Μέτριο ματς έκανε ο Ισπανός ακραίος μπακ. Προσπάθησε όσο έπαιξε να κάνει κάποια ανεβάσματα από την πλευρά του, αλλά έκανε και λάθη.

Δημήτρης Κολοβέτσιος: “Εξαφάνισε” τον Αθανασιάδη, ο οποίος ήταν ακίνδυνος σ’ όλο το ματς. Γενικώς ήταν αποτελεσματικός, κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες και κρατούσε σωστά την θέση του. Επίσης λίγο έλλειψε να σκοράρει στις προωθήσεις του στις στημένες φάσεις.

Θέσαρ Άρθο: Επέστρεψε στην ενδεκάδα και εκανε σε γενικές γραμμές ένα καλό παιχνίδι. Είχε και αυτός σωστές θέσεις μέσα στο γήπεδο, έκανε σωστές επεμβάσεις όσες φορές χρειάστηκε, ενώ στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε να κτίσει παιχνίδι από τα μετόπισθεν.

Ροντρίγκο Γκάλο: Ακόμα ένα μέτριο παιχνίδι για τον Βραζιλιάνο ακραίο. Βοήθησε ελάχιστα εως καθόλου στην επιθετική λειτουργία, ενώ ανασταλτικά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, είχε προβλήματα.

Αντρέ Σιμόες: Πολλές φορές κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, έδειχνε να τρέχει μόνος του στη μεσαία γραμμή και να προσπαθεί να καλύψει τους χώρους. Κέρδισε πολλές μονομαχίες από τους αντιπάλους του και έβγαλε ψυχή και τσαμπουκά.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Μπορεί να είναι ο παίκτης που πέτυχε το γκολ της ΑΕΚ, αλλά σε γενικές γραμμές δεν έκανε καλό παιχνίδι ο Σουηδός μέσος. Συνεχώς ο Μανωλάς του ζητούσε από τον πάγκο να βοηθά τον Σιμόες και να παίζει πιο κοντά στα στόπερ. Στην φάση του πρώτου γκολ, αργεί χαρακτηριστικά να πάει πάνω στον Ροντρίγκεζ και να τον εμποδίσει να σκοράρει.

Ρόναλντ Βάργκας: Πήρε τον ρόλο του αντι – Μάνταλου, αλλά έδειξε πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Ήταν ουσιαστικά απών από την δημιουργική λειτουργία της ΑΕΚ και όσες φορές έφτανε η μπάλα στα πόδια του περισσότερο καθυστερούσε, παρά βοηθούσε την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Είχε πάντως καλές εκτελέσεις στα στημένα.

Χρήστος Αραβίδης: Έπαιξε σε ρόλο δεξιού εξτρέμ και βοήθησε ως προς την ενέργεια που έβγαλε στο γήπεδο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Έκανε κινήσεις χωρίς την μπάλα, αλλά δεν έγινε επικίνδυνος.

Έλντερ Μπαρμπόσα: Σε μεγάλα κέφια ήταν ο Πορτογάλος εξτρέμ που ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ταλαιπώρησε αφάνταστα την άμυνα του ΠΑΟΚ. Τον σταματούσε μόνο με φάουλ οι αντίπαλοι του και η αλήθεια είναι πως από κάποια στιγμή και μετά, κάθε φορά που έπαιρνε την μπάλα, δεχόταν και ένα δυνατό μαρκάρισμα.

Ράφικ Τζεμπούρ: Από τα καλύτερα φετινά του παιχνίδια. Ήταν πολύ κεφάτος, πολύ κινητικός και τον “αισθάνθηκε” η άμυνα του ΠΑΟΚ. Είχε δυο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει και γενικώς ήταν μέσα σε φάσεις.

Μιγκέλ Κορδέρο: Μπήκε στο γήπεδο για να ενισχυθεί η μεσαία γραμμή και να αλλάξει το σύστημα. Είχε θετική παρουσία, βοήθησε και αμυντικά και επιθετικά και αν είχε σταθεί και λίγο πιο τυχερός, θα μπορούσε να είχε σκοράρει.

Άρης Σοϊλέδης: Μπήκε φουριόζος στην θέση του Ντίντακ. Όμως χρεώνεται το λάθος που κάνει στην φάση του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ, όταν χάνει εντελώς τον αντίπαλο του.

Τόμας Πέκχαρτ: Μπήκε στο φινάλε του ματς και η αλήθεια είναι πως δεν πρόλαβε να μπει σε φάσεις και να γίνει απειλητικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X