Μανωλάς: «Από δικά μας λάθη χάσαμε»

Εικόνες από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απογοητευμένος από τον τρόπο που έχασε απόψε η ΑΕΚ στην Τούμπα με ανατροπή στο σκορ και ήττα στο 83ο λεπτό, εμφανίστηκε ο Στέλιος Μανωλάς στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της Τούμπας.

«Ξεκίνησαν σήμερα τα πλέι οφ και είχαμε ένα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ένα δυνατό ματς. Δεν είχε ποιότητα, αλλά προηγηθήκαμε στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή της μπάλας μετά στο β΄ημίχρονο, αλλά νομίζω ότι από δύο δικά μας λάθη χάσαμε το παιχνίδι. Υπήρξε και μία φάση για πέναλτι πριν το γκολ. Θα το δούμε, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Συνεχίζουμε, νομίζω ήμασταν καλοί σήμερα. Συνεχίζουμε…»

Εν συνεχεία αναλύοντας το πως έχασε η ΑΕΚ το ματς σχολίασε ο προπονητής της Ενωσης «Νομίζω στα λάθη μας κρίθηκε το ματς. Δεν αφήσαμε τον ΠΑΟΚ να κάνει ευκαιρίες. Κλείσαμε τους χώρους όσο είχαμε το σκορ. Μετά το 2-1 έχασε ο ΠΑΟΚ μια ευκαιρία. Κάναμε γεμίσματα αφού δεχθήκαμε το γκολ. Είχαμε και εμείς φάσεις. Είχαμε την φάση που λέμε ότι έγινε πέναλτι με το χέρι. Έκανε μια ενέργεια ο Ροντρίγκεζ που άλλες 100 φορές να το προσπαθήσει δεν θα μπει και ένα δεύτερο γκολ από ατομικό λάθος μας.Ήταν δυνατό ματς για την εποχή, χωρίς κόσμο. Δυστυχώς το ποδόσφαιρο πάει από το κακό στο ποδόσφαιρο. Είχαμε και πολλές δυνατές μονομαχίες και ευτυχώς πήγαν όλα καλά και δεν είχαμε άλλα προβλήματα».

Τέλος, αναφορικά με τις συνεχείς αναβολές του τελικού και τον προγραμματισμό που δεν μπορεί να κάνει είπε ο Μανωλάς «Δυστυχώς είχαμε προγραμματίσει και δουλέψαμε για να παίξουμε στον τελικό. Τελικά ξαφνικά δουλεύαμε για να παίξουμε με τον ΠΑΟΚ. Είναι δύσκολη περίοδος για την πατρίδα, στόχος είναι να μείνουμε ενωμένοι. Ζούμε από το ποδόσφαιρο και πρέπει να το βοηθήσουμε».

[league_table 341065 site_id=”1″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X