Ηχηρό "χαστούκι" στην Παράγκα από την ΕΠΣ Κυκλάδων!

ΑΕΚ: «Κακόγουστο ανέκδοτο»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανηγυρικά δικαίωσε την ΕΠΣ Κυκλάδων το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, αναφορικά με την υπόθεση της… νομιμότητας της νέας διοίκησης της ΕΠΣ, που αντιτίθεται στο σύστημα Γκιρτζίκη και είναι με την πλευρά της αντιπολίτευσης! Η απόφαση λοιπόν του Διαιτητικού Δικαστηρίου που βγήκε σήμερα ήταν να κηρύξει νόμιμη την νέα διοίκηση και έτσι άλλη μια Ένωση, φεύγει από τον… έλεγχο της “Παράγκας”, που πλέον καταρρέει σαν χάρτινος πύργος.

Σύμφωνα με την απόφαση του εν λόγω Οργάνου η νέα, εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων είναι απολύτως νόμιμη, με την Ένωση να αλλάζει οριστικά σελίδα. Και αυτή η εξέλιξη αποτελεί ένα ακόμα “χαστούκι” προς το σύστημα, που βλέπει ακόμα μία Ένωση να του γυρίζει την πλάτη. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που η νυν διοίκηση της ΕΠΟ προσπάθησε να ακυρώσει τη νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Είναι χαρακτηριστικό, πως το Σάββατο η επιτροπή εκτάκτων θεμάτων της ΕΠΟ (που χειρίζεται όλα τα μεγάλα ζητήματα και αποτελεί την εμπροσθοφυλακή και τον σκληρό πυρήνα του καθεστώτος) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δεν αναγνώριζε τη διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων. Την υπόθεση χειρίστηκε σε απόλυτο βαθμό ο νομικός σύμβουλος της ΑΕΚ, Πέτρος Καϊμακάμης και κατάφερε να βάλει κάθε…κατεργάρη στον πάγκο του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X