«H Nova δεν κάνει πίσω»

Υπέγραψε με τη Nova και ο Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Σπορ FM ο Γρηγόρης Κατσογιάννης, διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας της Nova, ξεκαθάρισε πως το συνδρομητικό κανάλι δεν πρόκειται να κάνει ούτε ένα βήμα πίσω.

«Φέτος δεν υπήρξε κεντρική χορηγία στη Super League και η Nova ήταν ο αποκλειστικός χρηματοδότης του πρωταθλήματος και ο ρόλος της ήταν πολύ σημαντικός, κάτι που αναγνωρίζεται από όλους. Υπάρχει μια απόφαση του ΔΣ της Super League την προηγούμενη Πέμπτη που καθόρισε το πρόγραμμα των playoffs και τις τηλεοπτικές μεταδόσεις. Με βάση αυτό εμείς κάναμε μια σειρά ενέργειες. Υπάρχουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις στη συμφωνία της Nova με τη Super League. Αυτό που λέμε και είναι ξεκάθαρο είναι πως ζητάμε να τηρηθεί το πρόγραμμα των playoffs. Εμείς έχουμε οργανώσει την παραγωγή και των έξι αγωνιστικών, έχουμε κάνει την επικοινωνία και περιμένουμε από τον αντισυμβαλλόμενό μας να τηρήσει και να προστατέψει αυτή τη συμφωνία που είχαμε κάνει μόλις πριν από τρεις μέρες», δήλωσε.

Μάλιστα άφησε να εννοηθεί πως αν δεν τηρηθεί το πρόγραμμα και προκύψει ζημιά για την εταιρεία, τότε θα υπάρξουν συνέπειες για τους υπεύθυνους. «Αυτό που είναι σημαντικό για μια επιχείρηση που πουλά η συνδρομητική τηλεόραση, είναι να χτίζεται μια σταθερή μέρα και ώρα μετάδοσης των αγώνων. Μετά από πολλή δουλειά και κόπο έχουμε καταφέρει το πρωτάθλημα να διεξάγεται σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες. Θέλουμε να το διατηρήσουμε αυτό και σε αυτή την κατεύθυνση υπάρχει η συμφωνία για τα playoffs, που θα γίνονται Τετάρτη και Κυριακή. Ήδη τα playoffs δεν άρχισαν στην ημερομηνία που είχε αρχικά προγραμματιστεί μεταθέτοντας την έναρξή τους για να γίνει πρώτα ο τελικός Κυπέλλου. Ο χρηματοδότης του ποδοσφαίρου θα έχει ζημίες από οποιαδήποτε αλλαγή του προγράμματος. Περιμένω, λοιπόν, από τον αντισυμβαλλόμενό μου να με προστατέψει από τέτοια ζημιά. Είμαστε εδώ να δούμε προτάσεις, αλλά με δεδομένο ότι εμείς έχουμε συμφωνήσει κάτι συγκεκριμένο. Υπάρχει σύμβαση και υπάρχουν και αντίστοιχες συνέπειες. Δεν έχουμε ακούσει κάποια πρόταση, αλλά όταν αλλάζει κάτι και κάποιος παθαίνει ζημιά από αυτό το κάτι, κάποιος πρέπει να πληρώσει τη ζημιά», ανέφερε.

Τέλος, για το αν η Nova θα έχει εκπροσώπηση στη συνάντηση που θα έχουν οι ομάδες την Πέμπτη, είπε: «Δεν έχουμε προσκληθεί και δεν έχουμε ενημερωθεί για κάτι τέτοιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X