Η ΑΕΚ έχει (ευτυχώς) διοίκηση

Απόλυτη στήριξη Αγγελόπουλου σε Ζντοβτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελείωσε η σειρά με τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ έχασε την πρόκριση στον τελικό και η απογοήτευση κυριάρχησε. Βέβαια, επειδή η μπασκετική (αλλά και η ποδοσφαιρική) ΑΕΚ έχουν περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια, ο έλεγχος χάθηκε. Στην ΑΕΚ ορισμένοι θεωρούν πιο σημαντικό πόσο χρόνο έπαιξε ο Ερικ, από το αν υπήρξε σφαγή από τη διαιτησία. Μπορεί να τσακώνονται επί ώρες για τον απίθανο Γκριν, παρά να κοιτάζουν πως ο Ολυμπιακός έκανε αντεπίθεση και πίεζε ασφυκτικά, αλλά ολοκλήρωσε περίοδο με τρία φάουλ.

Ακόμα και έτσι, υπάρχουν κέρδη. Η ΑΕΚ μπήκε ξανά στον χάρτη. Σκεφτείτε πως άνθρωποι που δεν ήξεραν καν τα αποτελέσματα και τους παίκτες που είχε η ομάδα όταν επέστρεψε στην Α1, την έβαλαν ξανά στην καθημερινότητα τους. Η ΑΕΚ είχε σταθερά στα παιχνίδια της πάνω από 3.000, που αν ήταν στα γήπεδα της Θεσσαλονίκης θα μιλούσαμε για σολντ άουτ. Και η ΑΕΚ έφτασε ήδη σε ένα σκαλί παραπάνω από πέρυσι και μπορεί τώρα να διεκδικήσει ακόμα και την 3η θέση. Ετσι απλά για να κλείσει και το παραμύθι της Τζώρτζιας.

Ο Μάκης έχει…σκυλιάσει με την κατάσταση και με το «ξανθό σκυλί». Εμπιστεύεται απόλυτα τον Ζντβοτς και αυτό δεν αλλάζει. Αλλωστε, οι εποχές που ο όχλος έκανε κουμάντο έχουν παρέλθει για την ΑΕΚ. Πλέον, η ομάδα έχει διοίκηση. Θα κάνει λάθη, θα έρθουν στραβά, αλλά θα φτάσει στον στόχο της. Και πιο γρήγορα από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Απλά σας θυμίζω πως οι Αγγελόπουλοι έκαναν επτά χρόνια να κατακτήσουν κάτι και απειλήθηκαν με υποβιβασμό, οι Γιαννακόπουλοι 13 μέχρι να κερδίσουν. Η ΑΕΚ θα κάνει πιο γρήγορες κινήσεις, γιατί ο Μάκης ξέρει και θέλει να την φέρει γρήγορα στην κορυφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X