Τα… άφησε όλα ανοιχτά ο Πάκο Χέμεθ

Τα… άφησε όλα ανοιχτά ο Πάκο Χέμεθ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μεγάλο ενδιαφέρον περίμεναν σήμερα τα ισπανικά ΜΜΕ (και όχι μόνο…) την συνέντευξη Τύπου του Πάκο Χέμεθ. Ο Ισπανός τεχνικός της Ράγιο Βαγιεκάνο διέψευσε κάθε επαφή με άλλο σύλλογο από την στιγμή που εκκρεμεί το ματς της Κυριακής και η παραμονή της ομάδας στην Primera Division, ενώ τόνισε ότι δεν αποκλείει να μείνει και σε περίπτωση υποβιβασμού.

«Καταλαβαίνω τις φήμες για αρκετούς συλλόγους, αλλά δεν έχω συμφωνήσει και υπογράψει τίποτα. Αν υπάρχει μία πιθανότητα να μείνω, θα μείνω είτε στην 1η είτε στην 2η κατηγορία, συναντήθηκα την περασμένη Δευτέρα με τον πρόεδρο της Ράγιο. Είναι ψέμα ότι έχω γευματίσει με τον Πέτερ Λιμ και την διοίκηση της Βαλένθια. Είμαι πληγωμένος από τα ψέματα. Αν κάποιος θέλει να πει ψέματα ας χρησιμοποιήσει άλλον, όχι εμένα» είπε για το μέλλον του και ζήτησε την στήριξη των οπαδών της Ράγιο στο ματς με την Λεβάντε την Κυριακή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X