Μπουνιές και κλωτσιές με πρωταγωνιστή τον Κυργιάκο

Μπουνιές και κλωτσιές με πρωταγωνιστή τον Κυργιάκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι από εκείνες τις στιγμές που όσο και να θέλεις να κρατηθείς, να δώσεις τόπο στην οργή, να προχωρήσεις και να κάνεις πώς δεν ακούς… δεν μπορείς. Θολώνεις. Σου γυρνάει το μυαλό. Και τότε; Αν είσαι κι από τη φύση σου σπίρτο και ανάβεις εύκολα; Τότε το πάρτι δεν σταματά.

Παρασκευή βράδυ έξω από το Ποσειδώνιο και ο Σωτήρης Κυργιάκος αποχωρεί από το νυχτερινό κέντρο με έναν φίλο του παρέα. Ξαφνικά και ενώ περιμένουν το αυτοκίνητό του, περνάει μια παρέα και βρίζει χυδαία τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και της Λίβερπουλ, με εκφράσεις ακατονόμαστες. Ο Κυργιάκος στην αρχή έδειξε να μην δίνει σημασία. Μέχρι την στιγμή που οι επιθέσεις έγινα πολύ πιο προσωπικές.
Το ξύλο που έπεσε περιγράφεται από αυτόπτη μάρτυρα στο blog μας.

«Τον κρατούσαν πέντε και εκείνος βαρούσε. Δεν σταμάτησε. Βγήκαν θαμώνες και υπάλληλοι του μαγαζιού έξω για να τους σταματήσουν. Τελικά τα κατάφεραν. Έγινε για δέκα λεπτά ένας χαμός».

Πηγή: gossiptv

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X