«Γρίφος» το πως θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ

Αλλαγές ετοιμάζει ο Ίβιτς ενόψει ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο τραυματισμός του Βίτορ και η ίωση που ταλαιπωρεί τον Μακ διαφοροποιούν τα πλάνα του Βλάνταν Ίβιτς ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με την ΑΕΚ (20.30). Ειδικά η απουσία του πρώτου που φέρνει… αναστάτωση στην αμυντική γραμμή της ομάδας. Κι αυτό γιατί δεν αποκλείεται ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» να βάλει τον Τζαβέλλα δίπλα στον Χατζηισαΐα και για αριστερό μπακ να δοκιμάσει τον Κοροβέση, με δεδομένο ότι ο Λέοβατς προέρχεται από τραυματισμό. Εκτός αν επιλέγει να ξεκινήσει ο Μαλεζάς στο κέντρο της άμυνας και ο Τζαβέλλας αγωνιστεί στη φυσική του θέση. Ο μόνος σίγουρος στην τετράδα της άμυνας θα πρέπει να θεωρείται ο Κίτσιου στο δεξί άκρο, ενώ ερωτηματικό αποτελεί ποιος εν των Βελλίδη ή Γλύκο θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια.

Όσον αφορά στον χώρο του κέντρου δεδομένη είναι η παρουσία του Τσίμιροτ στα χαφ, με τον Ίβιτς να σκέφτεται να ξεκινήσει και τον Χαρίση που τα είχε πάει αρκετά καλά στο ματς της κανονικής διάρκειας στο ΟΑΚΑ και έναν εκ των Κάτσε, Τζιόλη. Στα άκρα θα βρίσκονται σίγουρα οι Ροντρίγκες και Ζάιρο, στην κορυφή ο Αθανασιάδης, ενώ αν ο Ίβιτς δεν επιλέξει ένα γεμάτο κέντρο έχοντας τότε θα βάλει τον Πέλκα πίσω από τον αρχηγό του ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X