Ο Μπράουν έκανε ένα βήμα μπροστά

Ο Μπράουν έκανε ένα βήμα μπροστά
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη στον τρίτο ημιτελικό της σειράς, κόντρα στον Ολυμπιακό, για να στείλουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Η ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς το πάλεψε, έδειξε πολύ καλή εικόνα για 3 περιόδους, όμως στο τέλος τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν όλοι. Και πάνω απ’ όλα, πήγε… στράφι η προσπάθεια του Τζέι Κόβαν Μπράουν.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν -μακράν- ο καλύτερος παίκτης της Ένωσης στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ. Μπόρεσε να βάλει τη μπάλα στο καλάθι με πολλούς τρόπους, μετρώντας 17 πόντους. Έδειξε για μία ακόμα φορά δείγματα του ταλέντου του, μα πάνω απ’ όλα, απέδειξε πως όταν βρίσκεται σε καλή μέρα είναι ικανός να προσφέρει πάρα πολλά στον Γιούρι Ζντοβτς. Για εμφανίσεις σαν κι αυτή, άλλωστε, ο Σλοβένος τον έφερε στην Αθήνα.

Είναι φανερό, λοιπόν, πως όταν ο Αμερικανός γκαρντ έχει… κέφια, τα πάντα μπορούν να διαφοροποιηθούν προς το καλύτερο, για την ΑΕΚ, η οποία στη σειρά των μικρών τελικών θέλει ανάλογες εμφανίσεις από τον Αμερικανό. Με την απόδοσή του, μάλιστα, δεν αποκλείεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα ενόψει και της νέας σεζόν…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X