Όταν βλέπουν ΠΑΟΚ...

Όταν βλέπουν ΠΑΟΚ...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποδείξεις για το σχήμα που θα παρατάξει ο Στέλιος Μανωλάς στο σημερινό ματς στην Τούμπα, δεν υπάρχουν. Μόνον ενδείξεις. Ενδείξεις που οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο τεχνικός της ΑΕΚ σκοπεύει να δώσει θέση στον Ράφικ Τζεμπούρ στην κορυφή της επίθεσης και να μετακινήσει στα “φτερά” τον Χρήστο Αραβίδη. Είναι μια σκέψη που ο Μανωλάς είχε κάνει, όταν έφτιαχνε το πλάνο για τον τελικό του κυπέλλου, ο οποίος αναβλήθηκε. Παρόλα αυτά ο τεχνικός της ΑΕΚ έδειξε την πρόθεση να διατηρήσει και για το σημερινό ματς στην Τούμπα, αυτή την αγωνιστική συνταγή.

Ενδεχομένως σ’ αυτό το σκεπτικό του Μανωλά, έχει παίξει τον ρόλο του και το γεγονός πως τόσο ο Τζεμπούρ, όσο και ο Αραβίδης, έχουν αποδείξει ότι “αφηνιάζουν” κάθε φορά που βρίσκουν τον ΠΑΟΚ απέναντι τους. Είναι χαρακτηριστικό πως οι δυο τους έχουν πετύχει συνολικά εννέα γκολ απέναντι στον σημερινό αντίπαλο. Ο Αραβίδης είχε βρει δίχτυα στην Τούμπα και στο ματς της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος. Ενώ είχε σκοράρει και στην αμέσως προηγούμενη χρονικά επίσκεψη του στην έδρα του ΠΑΟΚ, με την φανέλα του Πανιώνιου. Και συνολικά τέσσερα γκολ έχει πετύχει ο Αραβίδης απέναντι στον σημερινό αντίπαλο της ΑΕΚ. Όσο για τον Τζεμπούρ, έχει σκοράρει επίσης δυο φορές στην Τούμπα και συνολικά πέντε απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τις δυο εξ αυτών, στην προηγούμενη θητεία του στην ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X