Στο «μικροσκόπιο» οι 11 της Βασίλισσας

Στο «μικροσκόπιο» οι 11 της Βασίλισσας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση για 2,5 περιόδους, κόντρα στον Ολυμπιακό, έφτασε να πάει το παιχνίδι στα μέτρα της, όμως δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, που θα μείωνε τη σειρά σε 2-1, μένοντας από δυνάμεις στο τέλος.

Όλα αυτά για μια ομάδα, η οποία κατάφερε να θέσει προβληματισμούς στον Ολυμπιακό, μέσα από την άμυνα, όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο «κατέρρευσε», δεχόμενη 34 πόντους.

Ας δούμε έναν προς έναν τους παίκτες της ΑΕΚ από τον τρίτο ημιτελικό:

Νώντας Παπαντωνίου: Έβαλε ένα δύσκολο καλάθι στο πρώτο δεκάλεπτο και στο διάστημα που έπαιξε «φορτώθηκε» με φάουλ, δίχως να βοηθήσει περισσότερο την Ένωση.

Ντούσαν Σάκοτα: Σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια έβαλε τα σουτ και έδωσε λύσεις από την περιφέρεια. Δεν είχε σταθερή απόδοση, όμως. Σε γενικές γραμμές είχε θετική παρουσία.

Μαλίκ Χέρστον: Επιθετικά ήταν ο καλύτερος Χέρστον των Play offs. Εκμεταλλεύτηκε τα αθλητικά προσόντα του και επεδίωκε την επαφή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αμυντικά, όμως, είχε προβλήματα, ενώ φορτώθηκε με φάουλ, κάποια εξ αυτών αρκετά

Μίλαν Μιλόσεβιτς: Έδωσε τις μάχες του σε μια εμφάνιση στην οποία θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα. Είναι από τους σημαντικούς παίκτες της ΑΕΚ, ωστόσο δεν έδωσε τις λύσεις που περίμενε ο Ζντοβτς.

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης: Σε.. ρηχά νερά ο ηγέτης της ΑΕΚ. Δεν πήρε προσπάθειες και τελείωσε το παιχνίδι με μόλις -για τα δεδομένα του- 8 πόντους. Εξακολουθεί να μην βάζει τα τρίποντα και αυτό του στοιχίζει στο ψυχολογικό κομμάτι.

Μαρκ Κάρτερ: Αρκετά καλός και σήμερα ο Αμερικανός. Πήρε προσπάθειες, είχε διάθεση, όμως δεν είχε σταθερότητα στην απόδοσή του. Στους μικρούς τελικούς θα είναι -κάτι παραπάνω από -κομβικός, για την Ένωση.

Τζέι Κόβαν Μπράουν: Με διαφορά ο καλύτερος της ΑΕΚ. Πήρε προσπάθειες και δεν δίστασε να σουτάρει ακόμα και με ψηλότερους αντιπάλους, δείγμα της ψυχολογίας που είχε, αλλά και της διάθεσης να βοηθήσει. Επιθετικά, όμως, ήταν αβοήθητος και όταν δεν… έγραφε αυτό στοίχισε.

Δημήτρης Κατσίβελης: Στα… ψιλά για μία ακόμα φορά. Δεν κατάφερε να βοηθήσει με την εμφάνισή του, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ήρθε από τον πάγκο για να δώσει λύσεις, όμως, δεν βοήθησε.

Γιάννης Καλαμπόκης: Στο ξεκίνημα του αγώνα ήταν εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ. Πήρε προσπάθειες και έδωσε… πνοή στην ομάδα, ώστε να πάρει προβάδισμα και να «χτίσει» διαφορά. Στη συνέχεια έπεσε η απόδοσή του, όμως είχε… φιλότιμο και πάλεψε μέχρι τέλους.

Δημήτρης Μωραϊτης: Δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο, αλλά η παρουσία του στην 12άδα ήταν κέρδος από μόνη της.

Δημήτρης Μαυροειδής: Αρκετά νευρικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Δεν του βγήκαν οι φάσεις, έχασε αρκετά εύκολα ριμπάουντ και δεν μπήκε στο κλίμα και την… ψυχοσύνθεση της αναμέτρησης.

Μάικλ Έρικ: Ξεκίνησε βασικός, όμως η εμφάνισή του πέρασε απαρατήρητη. Έπειτα από το πρώτο τρίλεπτο έγινε αλλαγή και δεν ξαναμπήκε στο παρκέ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X