«Μας αρέσει να… σκούζουν»

Δικαστική νίκη τεράστιας ηθικής και πρακτικής σημασίας πέτυχε η ΑΕΚ μέσω του Πέτρου Καϊμακάμη αναφορικά με την υπόθεση Κύρκου και την καταγγελία που είχε κάνει ο παρατηρητής διαιτησίας περί φραστικής επίθεσης από τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Η υπόθεση θα μπορούσε να επιφέρει πολλούς κινδύνους και για την ΑΕΚ, αλλά υπήρξε πλήρης αθώωση της ΠΑΕ και του Δημήτρη Μελισσανίδη από την επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Ο Καϊμακάμης (και ο συνεργάτης του, Κωνσταντίνος Μπάϊμπας), πέτυχαν την απαλλαγή του Μελισσανίδη και της ΑΕΚ, καθώς έπεισε την επιτροπή δεοντολογίας πως δεν υπήρχε η παραμικρή επιβεβαίωση των ισχυρισμών του Κύρκου. Και αυτό συνέβη από τη στιγμή που η έκθεση του Καλογεροπουλου δεν βασίστηκε σε κάποιο γεγονός για το οποίο είχε ίδια αντίληψη, αλλά μόνο σε πράγματα που του μεταφέρθηκαν και τα οποία δεν επιβεβαιώνονται σε καμία άλλη έκθεση αξιωματούχου του αγώνα.

Με αυτήν την απόφαση δίδεται αποστομωτική απάντηση στην κόκκινη σπέκουλα που επιχείρησε – δια στόματος Θεοδωρίδη – αμέσως μετά το τέλος του ματς να μπλέξουν την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη. Στην Ενωση υπάρχει άκρατη ικανοποίηση, δεδομένου πως πρόκειται για τεράστια επιτυχία του Πέτρου Καϊμακάμη, που μετέτρεψε με τα επιχειρήματα του σε…φέιγ βολάν τους ισχυρισμούς του Κύρκου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X