Ντίντακ: "Δεν έχω ξαναζήσει κάτι ανάλογο"

Ντίντακ και Άρθο "φλερτάρουν" με την ενδεκάδα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εμφανώς προβληματισμένος από την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας το τελευταίο χρονικό διάστημα εμφανίστηκε ο Ντίντακ Βιλά μιλώντας στο novasports.gr:

“Η κατάσταση που βιώνουμε τις τελευταίες μέρες είναι πολύ περίεργη. Δεν έχω ξαναζήσει ποτέ κάτι ανάλογο και όλοι μας περιμένουμε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για να παίξουμε. Φυσικά και μπορεί να μας επηρεάσει αυτή η κατάσταση, αλλά από τη στιγμή που θα κυλήσει η μπάλα στον αγωνιστικό χώρο μετά το σφύριγμα του διαιτητή, τα ξεχνάμε όλα και το μυαλό μας είναι στο πως θα μείνουμε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε ό, τι πρέπει μέσα στο γήπεδο”.

Για την πρεμιέρα των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ο Ισπανός αμυντικός τόνισε:

“Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με ένταση από το πρώτο λεπτό. Να πιέσουμε σε κάθε φάση, αφού όταν το κάνουμε αυτό, έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Άρα αν το επαναλάβουμε και παίξουμε με τον τρόπο αυτό, τότε θα σκοράρουμε και θα έρθει και το αποτέλεσμα που θέλουμε.”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X