Ζάιρο: «Δύσκολο παιχνίδι, έχει καλύτερο ρυθμό η ΑΕΚ»

Ζάιρο: «Δύσκολο παιχνίδι, έχει καλύτερο ρυθμό η ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην αυριανή αναμέτρηση της ΑΕΚ με του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των πλέι οφ αναφέρθηκε ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός των Θεσσαλονικέων, Ζάιρο. Ο 24χρονος μίλησε στην κάμερα της Nova υπογραμμίζοντας πως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο με την «Ένωση» να έχει καλύτερο ρυθμό.

«Με τους οπαδούς μας θα ήταν σαφώς καλύτερα τα πράγματα. Όταν αγωνίζεσαι στην Τούμπα με τον κόσμο έχεις ένα έξτρα ποδοσφαιριστή, αυτά που προσφέρουν εκτός αγωνιστικού χώρου είναι πολύ σημαντικά για εμάς. Από την πλευρά μας αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να αγωνιστούμε και να προσπαθήσουμε να καλύψουμε την απουσία του κόσμου και να τους κάνουμε χαρούμενους ακόμη κι αν δεν βρίσκονται στο γήπεδο.

Με την ΑΕΚ θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το προηγούμενο επίσημο παιχνίδι της ομάδας ήταν πριν από ένα περίπου μήνα. Η ΑΕΚ έχει παίξει άλλα δύο παιχνίδια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου και είναι λογικό να έχει καλύτερο ρυθμό αλλά εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι μέσα στο γήπεδο και να κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο Λατινοαμερικάνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X