Άνοιξε τον φάκελο «Αργεντινή» ο Ντε Μπαρτόλο

MLS καλεί Βιγιάλμπα...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλήρη ενημέρωση για τα οικονομικά δεδομένα των περιπτώσεων Βιγιάλμπα και Ισνάλντο έλαβαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, από τον αρχισκάουτ της «Ένωσης» Άλεξ Ντε Μπαρτόλο και η κουβέντα για τους μεσοεπιθετικούς άναψε για τα καλά…

Από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις της μεταγραφικής περιόδου που πρόκειται να ξεκινήσει σε μερικές εβδομάδες, είναι αυτές των Έκτορ Βιγιάλμπα και Εουχένιο Ισνάλντο. Οι δύο νεαροί Αργεντίνοι, σπουδαία ταλέντα μίας μεγάλης σχολής, είναι παίκτες που έχουν ξεχωρίσει μπροστά στα μάτια των «κιτρινόμαυρων» και ο Ντε Μπαρτόλο έχει πλήρη εικόνα για το τι χρειάζεται να κάνει η ΑΕΚ για να τους αποκτήσει.

Ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ έδωσε full report στους ανθρώπους της ομάδας για τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν σε αυτές τις δύο υποθέσεις και διαπιστώθηκε πως ιδίως η πρώτη θα είναι εξαιρετικά δύσκολη, χωρίς φυσικά ν’ αποκλειστεί το παραμικρό ενδεχόμενο.

Ο Ντε Μπαρτόλο φέρεται να εξήγησε πως οι δύο αυτοί παίκτες θ’ αποτελέσουν επένδυση με εξαιρετική μεταπωλητική αξία εάν και εφόσον η ομάδα τους αποκτήσει και φροντίσει να τους εξελίξει. Σαφέστατα όμως μιλάμε για έτοιμους παίκτες, θα μπορούσε να πει κανείς μπαρουτοκαπνισμένους παρά το νεαρό της ηλικίας τους.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι «ψημένοι» για να κάνουν κίνηση. Ωστόσο κρατούν μικρό καλάθι καθώς θέλουν να δουν το τι πρόκειται να συμβεί και με άλλες περιπτώσεις μεσοεπιθετικών, ακραίων εξτρέμ, οι οποίοι είναι πιο εξοικειωμένοι με την Ευρώπη. Περιπτώσεις όπως αυτή του Αλεξάντερ Γκοργκόν αλλά και του Τζάλμα Κάμπος.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X