Εκτός Ευρώπης όποιος δεν κατεβαίνει στον τελικό Κυπέλλου

Εκτός Ευρώπης όποιος δεν κατεβαίνει στον τελικό Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαριές κυρώσεις προβλέπει ο ΚΑΠ για όποια ομάδα αποφασίσει για οποιονδήποτε λόγο να μείνει εκτός του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος.

Όπως αναφέρει ο Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίρου, η ομάδα που θ’ αποφασίσει να μην κατέβει στον τελικό χάνει το δικαίωμα ν’ αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της νέας σεζόν.

Από τη μία η ΑΕΚ έχει αφήσει να εννοηθεί ότι μπορεί να εξετάσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο εάν και εφόσον δεν γίνουν όλα τα συμφωνηθέντα, ενώ και ο Ολυμπιακός δεν είναι απολύτως σίγουρο ότι θα επιδιώξει ν’ αγωνιστεί σε περίπτωση που αλλάξουν οι επόπτες και οι επιπρόσθετοι!

Αναλυτικά ο ΚΑΠ αναφέρει στο άρθρο 42 παρ. 5α «Ομάδα που παραιτείται από τον Τελικό αγώνα του Κυπέλλου, αφενός χάνει το δικαίωμα να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε διασυλλογική διοργάνωση της UEFA, αφετέρου της επιβάλλεται, πλην των άλλων προβλεπόμενων ποινών και χρηματική ποινή τουλάχιστον πενήντα χιλιάδες (50.000) ευρώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X