«Δυνατά η ΑΕΚ για Φονσέκα»

Τραμπζονσπόρ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για Φονσέκα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θέμα χρόνου είναι η αποχώρηση του Πάουλο Φονσέκα από την Μπράγκα σύμφωνα με την εφημερίδα O Jogo και η ΑΕΚ είναι στη λίστα των υποψήφιων επόμενων σταθμών του προπονητή.

Ο 43χρονος Πορτογάλος, γεννημένος στη Μοζαμβίκη, έχει πάρει απόφαση ν’ αποχωρήσει από την ομάδα και να ψάξει την τύχη του στο εξωτερικό. Φυσικά ο αγώνας Κυπέλλου με την Πόρτο που θα γίνει στις 22 Μαΐου, λογίζεται ως το τελευταίο ματς του Φονσέκα.

Στο συμβόλαιο του Φονσέκα δεν υπάρχει όρος λύσης του συμβολαίου. Ο Φονσέκα θα μπορέσει να ελευθερωθεί σε περίπτωση που αποφασίσει να αποχωρήσει χαρίζοντας τους μισθούς μέχρι το τέλος του συμβολαίου του.

Στο δημοσίευμα της O Jogo αναφέρεται ότι η ΑΕΚ, η Τραμπζονσπόρ και η Βαλένθια είναι υποψήφιες για να αποκτήσουν τον Πορτογάλο στον πάγκο τους. Ο ίδιος ο προπονητής πάντως δεν φαίνεται να επιβεβαιώνει τίποτα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X