Ο «ανεβασμένος« Λουκάς, ανεβάζει την ΑΕΚ

«Ψυχωμένος» για πρόκριση ο Λουκάς
Photo Credits: INTIME

Ο τρίτος ημιτελικός με τον Ολυμπιακό πλησιάζει (10/05, 19:00) για την ΑΕΚ, με τους παίκτες του Γιούρι Ζντοβτς να αφήνουν πίσω τα δύο πρώτο παιχνίδια στο ΣΕΦ και να στρέφουν το βλέμμα τους στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, όπου θέλουν να δώσουν απαντήσεις προς πάσα κατεύθυνση.

Στο πλαίσιο αυτό κινείται και ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης. Ο ηγέτης της φετινής ομάδας στα δύο πρώτα παιχνίδια κόντρα στην ομάδα του Πειραιά έμεινε μακριά από τον καλό εαυτό του, καθώς δεν έδωσε αυτά που περίμεναν ο Γιούρι Ζντοβτς και οι συνεργάτες του. Όπως οι συμπαίκτες του, όμως έτσι και αυτός είναι αποφασισμένος να δείξει το καλό πρόσωπό του και να ηγηθεί της προσπάθειας, ώστε να οδηγήσει την ΑΕΚ στο 2-1.

Ο «Λου», παράλληλα, θέλει να «σπάσει» και την κακοδαιμονία στα τρίποντα, καθώς στα Play off μετρά μόλις 1/23 σουτ και μετράει αντίστροφα για μία ακόμα «μάχη». Εντός των τειχών γνωρίζουν πολύ καλά άπαντες, άλλωστε, πως με τον Μαυροκεφαλίδη σε καλή κατάσταση η Ένωση είναι ικανή να παλέψει μέχρι τέλους για τη νίκη και να δείξει πως το φετινό πρότζεκτ έχει προοπτικές για κάτη καλό τη φετινή σεζόν, σε πείσμα όσων το αμφισβητούν.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X