Δεύτερες σκέψεις για Μωραΐτη, ελέω... Final-4

Στην Εθνική ξανά ο Μωραΐτης
Photo Credits: INTIME

Είναι αλήθεια ότι μετά από τα όσα έγιναν με τον Τορίν Γκριν και την απομάκρυνση του από την ομάδα, εμφανίστηκε η προοπτική του Δημήτρη Μωραΐτη, για να μπει στην 12άδα της ΑΕΚ, στο τρίτο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Μόνο που ακόμα, δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί αυτό και ο Γιούρι Ζντοβτς εξετάζει όλες τις παραμέτρους. Ο προπονητής της «Βασίλισσας» έχει εξαιρετικές εντυπώσεις από τον Μωραΐτη και τον εμπιστεύεται απόλυτα, όπως είχε φανεί και στο Ρέθυμνο, όπου του είχε δώσει την ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και μάλιστα ο «μικρός» είχε πετύχει και τρίποντο.

Το θέμα όμως είναι, ότι ο αγώνας της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό είναι αυτή την Τρίτη (10/05) και θα αρχίσει στις 19:00. Ωστόσο, την ίδια μέρα, αλλά λίγη ώρα αργότερα (21:00), η ομάδα Νέων της «Βασίλισσας» θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό Νίκαιας στον ημιτελικό του Final-4 που θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο του 2ου Λυκείου Αμαρουσίου.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, επικρατεί δικαίως ένα δίλημμα, σχετικά με το αν ο Μωραΐτης θα βρεθεί στη 12άδα της πρώτης ομάδας στο ματς των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό, ή αν θα παίξει κανονικά στους Νέους του Αλέξη Φαλέκα, που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον τελικό του Final-4, όπου αντίπαλος θα είναι ο Παναθηναϊκός, ή η Νίκη Αμαρουσίου.

Αν τελικά επιλεγεί να παίξει με τους Νέους ο Μωραΐτης, τότε η 12άδα της ΑΕΚ στο ματς εναντίον του Ολυμπιακού, θα… γεμίσει από ψηλούς, αφού θα χωρέσουν τόσο ο Ζήσης Σαρικόπουλος, όσο και ο Μάικλ Έρικ, αφού στα τελευταία ματς, ένας εκ των δύο μένει εκτός.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X