Η... μοναξιά του Γκριν

Η... μοναξιά του Γκριν
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στον τρίτο ημιτελικό των Play off κόντρα στον Ολυμπιακό. Πέραν του αγώνα της Τρίτης (10/05), όμως, υπάρχει και το θέμα της λύσης της συνεργασίας του Τορίν Γκριν, ο οποίος έπειτα από το επεισόδιο με τον Γιούρι Ζντοβτς, έχει τεθεί εκτός ομάδας.

Την υπόθεση χειρίζεται το νομικό επιτελείο της ΚΑΕ, καθώς η Ένωση επιθυμεί πρόωρη λύση συνεργασίας των δύο πλευρών, ώστε να απαλλαγεί από τον «βραχνά» του συμβολαίου του.

Μέχρι τότε, πάντως, ο παίκτης δεν παίρνει μέρος σε καμία προπόνηση της ομάδας, αλλά και σε καμία εκδήλωση στην οποία θα είναι παρούσα η Ένωση. Μάλιστα, έχει χορηγηθεί στον παίκτη μια σχετική άδεια, μέχρι να ξεκαθαρίσει μια και καλή η περίπτωσή του. Είναι δεδομένο πως δεν τον υπολογίζει ο Ζντοβτς, ο οποίος καταστρώνει τα πλάνα του δίχως τον Αμερικανό, ενόψει συνέχειας.

Από την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρουν πως τίτλοι τέλους θα μπουν μετά το τρίτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, μιας και η προσοχή όλων εντός ΑΕΚ είναι στραμμένη στον ημιτελικό με την ομαάδα του Πειραιά.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X