Έτσι, τελικός δεν γίνεται

Έτσι, τελικός δεν γίνεται
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσο τον τελικό από την πλευρά του Ολυμπιακού τον αντιμετωπίζουν σαν μέσο επίδειξης της δύναμης, που έχουν στην σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ – και για όσο αυτή εξακολουθεί να υπάρχει…- αυτό το παιχνίδι δεν πρόκειται να γίνει.

Η απόφαση για ορισμό του τελικού, εντελώς αυθαίρετα, στις 15 Μαΐου, δεν μπορεί να έχει καμιά πρακτική σημασία.

Όχι μόνο γιατί δεν θα έχει παρέλθει το δεκαήμερο που ορίζει η υπουργική απόφαση.

Όχι μόνο γιατί κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν ο Σταύρος Κοντονής θα θεωρήσει πως υφίστανται ή όχι ακόμη οι λόγοι ασφαλείας που επικαλείται επίσημα.

Όχι μόνο γιατί οι υποβολείς της ΕΠΟ εξακολουθούν να προκαλούν τον υφυπουργό Αθλητισμού, μιλώντας για διεξαγωγή στις 15 Μαΐου με την ίδια διαιτητική πεντάδα.

Όχι μόνο γιατί κάνουν την κατάσταση χειρότερη, με άθλια υπονοούμενα για δήθεν συνεννόηση του Κοντονή με την ΑΕΚ.

Ακόμη και όλα αυτά να μην υπήρχαν, ξεχνάνε πως πρώτα και κύρια η ΑΕΚ έχει ανακοινώσει πως με Αλεξέες, Τουμπακάρηδες και Αρετόπουλος, τελικός γι’ αυτήν δεν υπάρχει.

Και η ευθύνη βαραίνει αυτούς που οδήγησαν την ΕΠΟ στην υπαναχώρηση από την πρόταση που η ίδια είχε κάνει στον Κοντονή και αποτέλεσε βάση συμφωνίας. Οι ίδιοι πρότειναν Σιδηρόπουλο με βοηθούς και επιπρόσθετους που παίρνει στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια. Και έτσι έκαναν τον υφυπουργό Αθλητισμού, να μην επιμείνει στην απόφαση για ξένο διαιτητή.

Και επειδή τώρα ο Κοντονής, την πρόκληση που του απευθύνουν δεν την αφήνει να πέσει κάτω, πάνε να τον βγάλουν… συνεργάτη της ΑΕΚ. Όποιος δηλαδή δεν είναι διατεθειμένος να συμμετάσχει στα γνωστά κόλπα που καθορίζουν το που πάνε τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα τα τελευταία χρόνια, είναι εχθρός και … φίλος της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και οποιουδήποτε αντιπάλου του Ολυμπιακού.

Τελικός λοιπόν με αυτούς τους όρους δεν υπάρχει και η ΑΕΚ δεν πρόκειται να δώσει νομιμοποίηση. Αν πάντως τελικά με οποιονδήποτε τρόπο – που δεν το βλέπω…- οδηγούσαν τα πράγματα σε διεξαγωγή τελικού με τέτοιους όρους, η ΑΕΚ θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική στον τρόπο που θα αντιδράσει.

Για μένα το παράδειγμα του ΠΑΟΚ δείχνει τον δρόμο. Ούτε Κ20, ούτε … αναπληρωματικοί, ούτε τίποτα. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει παρουσία οποιουδήποτε από την ΑΕΚ σε τέτοιο τελικό. Θα αποτελεί τεράστια ήττα.

Ακόμη και έντεκα κίτρινες φανέλες να απλωθούν στο ένα μισό του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ, αυτοί θα παίξουν, θα πανηγυρίζουν, θα λένε διάφορα απίστευτα και ο ψυχισμός του κόσμου της ΑΕΚ θα πληγωθεί ανεπανόρθωτα.

Επαναλαμβάνω, το πιθανότερο είναι πως όσο ο Ολυμπιακός μέσω ΕΠΟ, συνεχίζει να το πηγαίνει στα άκρα, ο τελικός δεν θα γίνει ποτέ. Όμως για την πολύ λιγότερο πιθανή περίπτωση που πάμε για να γίνει τελικός έτσι, τότε δεν πρέπει να υπάρχει καμιά παρουσία από πλευράς ΑΕΚ. Είτε πρέπει να πάει να παίξει κανονικά, που κατά την προσωπική μου άποψη θα είναι μεγάλο λάθος, είτε να μην πάει κανένας που να εκπροσωπεί την ΑΕΚ. Όποιες και να είναι οι επιπτώσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X