Της «γλίστρησε» ο τίτλος (VIDEO)

Της «γλίστρησε» ο τίτλος (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από 11 χρόνια ακριβώς, η ΑΕΚ γνώριζε ήττα-σοκ με 1-0 από τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ χάνοντας μοναδική ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή 2 αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος.

Στο Στάδιο βρέθηκαν 40.000 περίπου θεατές για να πανηγυρίσουν μία ακόμη νίκη. Ωστόσο, η ατυχία και το άγχος έφεραν το αντίθετο αποτέλεσμα. Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος δεν μπορούσαν να νικήσουν τον γκολκίπερ του Ιωνικού Σιημητρά και σαν να μην έφτανε αυτό τρία λεπτά πριν από το φινάλε ήρθε η απόλυτη ψυχρολουσία. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το λάθος της άμυνας και ο Νατσούρας χάρισε σπουδαίο «διπλό» στην ομάδα του.

Μετά το τέλος της 28ης αγωνιστικής η ΑΕΚ είχε 58 βαθμούς και «έπεφτε» στην 3η θέση. Στην κορυφή έμενε ο Παναθηναϊκός –παρά την απώλειά του στην Τούμπα- με 60 βαθμούς και έναν βαθμό πίσω του ο Ολυμπιακός με 59.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X