Μπουρούσης: «Να επιστρέψω στην Ελλάδα; Ποτέ δεν ξέρεις...»

Μπουρούσης: «Να επιστρέψω στην Ελλάδα; Ποτέ δεν ξέρεις...»
Photo Credits: INTIME

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό κάποιας ομάδας από τη χώρα μας ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος πάντως δίνει προτεραιότητα στο εξωτερικό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Real News», ο διεθνής σέντερ μίλησε, επίσης, για τη φετινή πορεία της Λαμποράλ, ενώ αφού παραδέχθηκε ότι το 3-0 στη σειρά με τον Παναθηναϊκό δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δύο ομάδων, υποστήριξε ότι δεν ήρθε η συντέλεια του κόσμου που δεν υπάρχει φέτος ελληνικός σύλλογος στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε:

-Για την πρόκριση στο Final Four:
«Ήταν ένα στοίχημα για εμάς όλη τη σεζόν τα πολλά ματς και τα πολλά ταξίδια, αλλά η σκληρή δουλειά και μαζί η αυστηρή προσήλωση σε κάθε αγώνα νομίζω ότι αποτέλεσαν το κλειδί για την επιτυχία μας. Από εκεί και πέρα θέλει και τύχη, ασφαλώς. Σε πρώτη φάση ο στόχος μας ήταν να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στο Top-16, ωστόσο με τη δουλειά του προπονητή και με κάποιες μεγάλες νίκες αρχίσαμε να έχουμε ελπίδες για κάτι παραπάνω».

-Για το 3-0 επί του Παναθηναϊκού:
«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και το 3-0 δεν αντικατοπτρίζει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων, δεν ήταν καθόλου εύκολο να τα καταφέρουμε».

-Για τον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε:
«Η Φενέρ που θα βρούμε μπροστά μας είναι μια δυνατή ομάδα με μεγάλο ρόστερ, όμως αν κάνουμε το παιχνίδι μας, όλα μπορούν να συμβούν. Και οι δύο ημιτελικοί εκτιμώ πως θα είναι αμφίρροποι και θα κριθούν στις λεπτομέρειες».

-Για την απουσία ελληνικής ομάδας από το Final Four:
«Το ελληνικό μπάσκετ είναι πάντα στην κορυφή, δεν ήρθε και η συντέλεια του κόσμου που οι ομάδες μας δεν προκρίθηκαν φέτος στο Final Four, έχουν όλα τα φόντα να επανέλθουν».

-Για το ενδεχόμενο επαναπατρισμού:
«Για μένα βλέπω δύσκολο να επιστρέψω σύντομα στην Ελλάδα, όμως ποτέ δεν ξέρεις».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X