Επιχείρηση: Ανασυγκρότηση

Επιχείρηση: Ανασυγκρότηση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαθύς προβληματισμός και απογοήτευση στις τάξεις των παικτών που είδαν για δεύτερη φορά το όνειρο του Κυπέλλου να απομακρύνεται, την ώρα που ο Στέλιος Μανωλάς ψάχνει να βρει τον τρόπο που θα τους συσπειρώσει προκειμένου να μπουν σε mood… play offs.

Από τη στιγμή που ο στόχος της διατήρησης μίας φυσιολογικής και αναστρέψιμης διαφοράς από την πρώτη θέση του πρωταθλήματος χάθηκε από νωρίς, στις τάξεις των παικτών της ΑΕΚ υπήρχε η σκέψη φέτος πως το Κύπελλο, η κατάκτησή του, θα ήταν η πρώτη προτεραιότητα.

Ειδικότερα μετά την περσινή απογοήτευση κυρίως με τον τρόπο που χάθηκε το τρόπαιο, αρκετοί από τους παίκτες είχαν πεισμώσει και είχαν ορκιστεί για αντεπίθεση. Άλλοι μιλούσαν μάλιστα για την κατάκτηση του Κυπέλλου για μία ευκαιρία για να πάρουν πίσω ότι τους αρπάχτηκε άδικα μέσα από τα χέρια.

Μετά την πρώτη διακοπή του Κυπέλλου άπαντες σάστισαν. Κατάλαβαν σαφέστατα τους λόγους, όμως όλα τα υπόλοιπα άρχισαν να τους φαίνονται λιγάκι ξεθωριασμένα και αδιάφορα. Η ομάδα εν τέλει ορθοπόδησε και όταν το Κύπελλο ξεκίνησε και πάλι, οι μηχανές πήραν μπροστά.

Αυτή τη στιγμή όμως, μετά και τη νέα αναβολή του τελικού Κυπέλλου, η απογοήτευση είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Πολλοί έχουν αρχίσει να μιλούν ακόμη και με εκνευρισμό για την κατάσταση τονίζοντας πως η όλη ιστορία έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ενώ άλλοι δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν.

Ο Στέλιος Μανωλάς δεν μπορεί να μην έχει διακρίνει την όλη κατάσταση στο στρατόπεδο της ομάδας. Ίσα ίσα. Έχει γίνει κοινωνός αυτής της κατάστασης και βρίσκεται σε περισυλλογή προκειμένου να την διαχειριστεί άμεσα και αποτελεσματικά. Ο τεχνικός της «Ένωσης» ξέρει πόσο πολύτιμη είναι η ψυχολογική ισορροπία των παικτών του και πλέον «τρέχει» να βρει τον τρόπο για να κρατήσει το ενδιαφέρον των παικτών αμείωτο αλλά και να τους κρατήσει συγκεντρωμένους στον άλλο μεγάλο στόχο, αυτόν των Play Offs.

Και αυτό δεν είναι εύκολη δουλειά, αφού ειδικότερα οι Έλληνες παίκτες του αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο να μην γίνουν ούτε και οι αγώνες κατάταξης, κάτι που σιγά σιγά αντιλαμβάνονται και οι ξένοι. Σε κάθε περίπτωση όμως ο Μανωλάς υποστηρίζει στους συνεργάτες του πως άπαντες θα πρέπει να είναι σε απόλυτη εγρήγορση ώστε να μην προστεθεί στο ήδη βεβαρημένο κλίμα κάποια άλλη δυσάρεστη αγωνιστική εξέλιξη στους επικείμενους (;) αγώνες κατάταξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X