ΑΕΚ: Η επική ανατροπή και ο πρώτος τίτλος μέσα στη Μίκρα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Η επική ανατροπή και ο πρώτος τίτλος μέσα στη Μίκρα (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαν σήμερα το 2011 η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ κατέκτησε το πρώτο της πρωτάθλημα πραγματοποιώντας επική ανατροπή στην έδρα του ΠΑΟΚ

Η “Ένωση” πραγματοποιώντας την ανατροπή του αίωνα, πήρε τη νίκη με 22-23 και έδωσε το σύνθημα για τους πιο ξέφρενους πανηγυρισμούς στις τάξεις των Ενωσιτών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Η «Ένωση» έχανε με 22-20 στο τελευταίο λεπτό και με φοβερή αντεπίθεση διαρκείας και παίζοντας χωρίς τερματοφύλακα στα τελευταία δευτερόλεπτα, γύρισε ένα χαμένο ματς σημειώνοντας νίκη τίτλου: 23-22!

Ακόμα και η ισοπαλία έκανε στον ΠΑΟΚ για να πανγηρίσει τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο, ωστόσο στα τελευταία 7 δευτερόλεπτα και ενώ το σκορ ήταν 22-22 η ΑΕΚ είχε επίθεση και κατάφερε στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς να πετύχει γκολ με τον πρώτο σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος, τον Χριστόφορο Μπακαούκα, ένα γκολ που χάρισε το πρωτάθλημα στην «Ένωση».

Πέντε λεπτά πριν από τη λήξη ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 22-19 και έδειχνε ότι θα έπαιρνε ένα ακόμα πρωτάθλημα. Ωστόσο, οι παίκτες του Γιάννη Αρβανίτη βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα σε μια «καυτή» έδρα να κάνουν τη σπουδαία ανατροπή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος που γέμισε το κλειστό της Μίκρας χειροκρότησε τον ΠΑΟΚ, αλλά κατά τη διάρκεια της απονομής το κλειστό άδειασε.

Παίκτες και προπονητές πανηγύρισαν με την ψυχή τους το Κύπελλο, όμως έξω από το κλειστό οι οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν με άγριες διαθέσεις την αποστολή της “Ένωσης” και σημειώθηκαν συμπλοκές με αστυνομικές δυνάμεις. Η διαδρομή από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια θα μείνει αξέχαστη σε όλους. Το πούλμαν να σταματάει σε κάθε πόλη και να γνωρίζει την αποθέωση από τον κόσμο που “κλείσει” ακόμα και την Εθνική Οδό. Λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα έφτασε στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Χριστόφορο Μπακαούκα να βγαίνει με την κούπα από το λεωφορείο κυριολεκτικά στους ώμους των οπαδών της ΑΕΚ. Ο πρώτος τίτλος μετά από χρόνια στην οικογένεια της ΑΕΚ που σκόρπισε ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο.

ΑΕΚ: Η επική ανατροπή και ο πρώτος τίτλος μέσα στη Μίκρα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Η επική ανατροπή και ο πρώτος τίτλος μέσα στη Μίκρα (ΦΩΤΟ-VIDEO) ΑΕΚ: Η επική ανατροπή και ο πρώτος τίτλος μέσα στη Μίκρα (ΦΩΤΟ-VIDEO)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X