Φάτε την... Και που είστε; Να και αν γίνουν τα play off, να και αν δεν γίνουν

«Μας αρέσει να… σκούζουν»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γιατί μια ομάδα που έχει πάρει με δεν ξέρω και γω πόσους βαθμούς διαφορά το πρωτάθλημα, που φωνάζει σε όλους τους τόνους πως υπερέχει… εκατομμύρια έτη φωτός από τους ανταγωνιστές της, μπορεί να μην θέλει σε έναν τελικό κυπέλλου, τον καλύτερο Έλληνα διαιτητή και το τιμ που τον συνοδεύει στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια;

Πολύ περισσότερο γιατί αυτή η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε κάποιον Τουμπακάρη σαν τέταρτο στον τελικό; Τόσο πολύ, που να τρέχει τελευταία μέρα για να αποσύρει το κώλυμα που είχε δηλώσει λόγω τραυματισμού από χούλιγκανς, για να μπορέσουν να τον ορίσουν.

Γιατί λοιπόν αυτή η τόσο υπεράνω όλων ομάδα, χρειάζεται όλα αυτά; Γιατί μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, στις πιέσεις του Ολυμπιακού με κάθε τρόπο, ήθελε να ανταποκριθεί η ΕΠΟ – ΚΕΔ, με τον ορισμό όσων θα πλαισίωναν τον Σιδηρόπουλο και έφτασε στο σημείο να «αδειάσει» τον Κοντονή.

Η απάντηση είναι πολύ απλή και το Σάββατο το βράδυ θα την βλέπαμε όλοι. Ο Τουμπακάρης είχε επιλεχθεί σαν ο ιδανικός «χωροφύλακας» για τον Δημητριάδη, με τον οποίο τα τελευταία 24ωρα ασχολούνταν συνεχώς τα Μέσα που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό.

Ο δε Αλεξέας, δοκιμασμένος από την αποστολή που είχε φέρει σε πέρας, με την κατακρεούργηση κάθε κανονισμού σχετικού με το οφσάιντ στο Ολυμπιακός – ΑΕΚ του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα, θα ήταν στον τελικό για να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο.

Δεν ήθελαν με τίποτα τον καλύτερο Έλληνα διαιτητή. Δεν οριζόταν σχεδόν για ένα χρόνο σε αγώνες τους, δεν οριζόταν από την απίστευτη ΕΠΟ, σε ντέρμπι γενικότερα. Υποχρεώθηκαν να τον δεχτούν λόγω Κοντονή. Ήθελαν να τον «περικυκλώσουν».

Μετά από όλα αυτά, έχει κανείς αμφιβολία για το ποιος έχει βάλει μαύρες πλερέζες απόψε με την οριστική αναβολή του τελικού; Και ποιανού επιτυχία είναι το γεγονός πως η νέα αθλιότητα που επιμελώς, ακόμη και μέσω της διαχείρισης των προσκλήσεων, είχε στηθεί, τελικά … πάει περίπατο;

Έχει κανείς αμφιβολία το ποιον πονάει αφόρητα το μήνυμα που βγαίνει πανηγυρικά πλέον, ότι «αυτά που ξέρανε, πάνε τελειώσανε»; Γιατί αυτό είναι το μήνυμα. Αυτά που δοκίμασαν να κάνουν, τα έχουν κάνει πολλές φορές. Δεν ήταν τίποτα καινούργιο. Το καινούργιο είναι πως δεν τους πέρασε. Και δεν θα τους περνάει από εδώ και πέρα, με κανένα τρόπο. Ότι και να χρειαστεί να γίνει, ακόμη και να μην παίζεται ποδόσφαιρο για μήνες αν δεν θέλουν να χωνέψουν πως τελείωσε το παραμύθι, θα γίνει. Αλλά αυτά που ξέρανε, δεν μπορούν να γίνουν ξανά.

Τελείωσε το παραμύθι από το 2013. Μέχρι τότε διασκέδαζαν και έσπαγαν πλάκα με την αφέλεια του Σαββίδη και την ανημπόρια του Αλαφούζου να κάνει κάτι πέρα από το να διαμαρτύρεται.

Τότε, το καλοκαίρι του 2013 την πάτησαν και το ήξεραν από την αρχή. Γι’ αυτό ξεσκίστηκαν από τότε, με την ΑΕΚ να είναι στην Γ΄ Εθνική, να την έχουν πρώτο θέμα. Γιατί ήξεραν καλύτερα από τον καθένα, πως με τον Μελισσανίδη άρχιζαν τα προβλήματα. Και από κοντά θα έπαιρναν τα πάνω τους και οι άλλοι, όπως έγινε. Γιατί μη γελιέστε. Όλη η ιστορία η ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης είναι. Αυτοί είναι η κινητήρια δύναμη και οι άλλοι ακολουθούν.

Αφήστε τους λοιπόν σήμερα να … σκούζουν και να μελετάνε σχέδια, πως θα βάλουν την ΕΠΟ να δημιουργήσει πρόβλημα με τα play offs. Τους ξεφεύγει το βασικό: Να και αν γίνουν τα play offs, να και αν δεν γίνουν. Γκέγκε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X