Να πάρει περισσότερα από την περιφέρεια

Οιωνός... τελικού για την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο δεύτερος ημιτελικός κόντρα στον Ολυμπιακό (20:00) είναι προ των πυλών για την ΑΕΚ, η οποία έχει σαν αρχικό στόχο να δείξει ανταγωνιστικό και -σαφώς- καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι της σειράς, όπου η ήττα ήρθε με… κάτω τα χέρια.

Για να αλλάξει η εικόνα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι της σειράς, όμως, η Ένωση θα πρέπει να παρουσιαστεί βελτιωμένη σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Από τα λάθη και τα ριμπάουντ, μέχρι τα σουτ από την περιφέρεια. Για να έχει ελπίδες δε, για κάτι ακόμα καλύτερο στο δεύτερο παιχνίδι των ημιτελικών, οφείλει να ανεβάσει τα ποσοστά της στα τρίποντα.

Το… πενιχρό 3/17 δεν κολακεύει κανέναν στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, καθώς αρκετά από τα σουτ έγιναν υπό καλές προϋποθέσεις, που όμως δεν κατάφεραν να βρουν τον στόχο.

Εάν, λοιπόν, ο Γιούρι Ζντοβτς και οι συνεργάτες του θέλουν το κάτι παραπάνω, όπως και οι παίκτες φυσικά, οφείλουν να βγάλουν και πάλι σουτ υπό καλές προϋποθέσεις, τα οποία αυτή τη φορά να βρουν το στόχο, προκειμένου να αποδιοργανώσουν την άμυνα του Ολυμπιακού και να αλλάξουν τις ισορροπίες του αγώνα.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X