50% και πάνω η αντιπολίτευση στην ΕΠΟ!!!

Τους κρέμασε στα μανταλάκια ο Γκιρτζίκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το θέμα με τις εκλογές της ΕΠΟ βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο. Η αντιπολίτευση έχει ξεπεράσει το 50% και μέσα στις επόμενες ημέρες η διαφορά αναμένεται να μεγαλώσει χωρίς επιστροφή. Αυτό είναι κάτι που το έχουν αντιληφθεί τα πρωτοκλασάτα στελέχη του Γκρανκάσα και πλέον το κάθε ένα από αυτά ασχολείται με την προσωπική του επιβίωση. Γνωστά είναι αυτά. Και αναμενόμενα εδώ που τα λέμε.

Οπως επίσης είναι γνωστό ότι οι Βούρβαχης, Δημητρίου και Ψαρόπουλος έχουν ενημερώσει τον Γκρανκάσα πώς την κάνουν και θα είναι αντίπαλοι στη γενική συνέλευση του Ιουνίου. Οποιος μάλιστα νομίζει ότι αυτοί οι τρεις πρόεδροι ελέγχουν μόνο τις δικές τους ενώσεις πλανώνται πλάνην οικτράν.

Ούτε ο Θανάσης από τα Τρίκαλα δεν πιστεύει κάτι τέτοιο.Και μιας και αναφερθήκαμε στον Θανάση πρέπει να διευκρινίσουμε ότι έχει ήδη αρχίσει και διαχωρίζει την θέση του από τους υπόλοιπους. Λέει, και έχει δίκιο, ότι δεν μπορεί ο ίδιος να βγάζει συνέχεια τα κάστανα από την φωτιά, να είναι στην πρώτη γραμμή, να τον κατηγορεί όλος ο κόσμος και άλλοι πχ ο Βαγγέλης να κρύβονται.

Κρύβεται Θανάση, ο Βαγγέλης; Τώρα το κατάλαβες;

Εν πάσει περιπτώσει η είδηση πλέον δεν είναι ούτε ο Βούρβαχης, ούτε ο Θανάσης, ούτε ο Βαγγέλης, ούτε ο Δημητρίου. Η είδηση είναι αλλού. Στη Φωκίδα, Μεγάλη η πίεση στον Σάκη για να πάει κόντρα στον Μπάμπη. Τα ζύγισε από εδώ ο Σάκης, τα ζύγισε από εκεί και απόφαση δεν μπορούσε να πάρει. Κανένα ενδοιασμό δεν είχε να αδειάσει τον Μπάμπη.
Το πρόβλημα του ήταν άλλο. Τι όφελος θα είχε ο ίδιος από αυτή την ιστορία. Ρώτησε και το Μίμη ο οποίος είναι επίσης έμπειρος. Ρώτησε και κανά δυο άλλους. Τι είναι καλό για εμάς ρε παιδιά; “Να πάμε με τον αυριανό νικητή στην ΕΠΟ” του είπαν όλοι.

Πήρε και το Βαγγέλη (πρόσεξε Θανάση τι γράφω) και ο Βαγγέλης του τα μάσαγε. Κάτι το τηλεφώνημα του Μπάμπη στον Βαγγέλη, κάτι ο φόβος του Βαγγέλη να μην βγει μπροστινός στις εκλογές της ΕΠΟ, μήπως και τον βάλουν στο σημάδι οι αντίπαλοι και πέταξε τη μπάλα στην κερκίδα. “Κανε ότι θες ρε Σάκη”, ήταν η ατάκα και ο Σάκης πήρε την απόφαση. “Με το νικητή στην ΕΠΟ θα πρέπει να ήμαστε”, αποφάσισε και δεν κατέβηκε ο ίδιος υποψήφιος για πρόεδρος και πρότεινε τον Μπάμπη.
Και εκεί που ο Μπάμπης ονειρευόταν προεκλογικά ότι θα πάρει 5 με 6 ψήφους για πρόεδρος πήρε τελικά 9. Σάρωσε δηλαδή! Και τις 9 από τις 9!!! Τόσο απλά είναι τα πράγματα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X