Αμετανόητος ο γκρανκάσας!

Βόμβα από την ΕΠΟ και δύο Ολυμπιακοί στην Εθνική!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποφασισμένος να μην κάνει την παραμικρή αλλαγή στη σύνθεση των βοηθών και των επιπρόσθετων βοηθών, είναι ο Γιώργος Γκιρτζίκης, αψηφώντας το τελεσίγραφο του Σταύρου Κοντονή!

«Κάναμε ότι είχε συμφωνηθεί» φέρονται να λένε στο Πάρκο Γουδή, με την ΕΠΟ να δηλώνει αμετανόητη για το γεγονός πως όρισε ως βοηθούς τους Ηλία Αλεξέα, Τρύφωνα Πετρόπουλο, Αλέξανδρο Αρετόπουλο και Μιχάλη Κουκουλάκη.

Έτσι ο τελικός είναι στον αέρα αφού ο Σταύρος Κοντονής που υποστηρίζει ότι η Ομοσπονδία τον κορόιδεψε και τονίζει ότι η συμφωνία της 27ης Απριλίου ήταν να οριστεί ο Τάσος Σιδηρόπουλος και το υπόλοιπο τιμ του στους ευρωπαϊκούς αγώνες, είναι έτοιμος αν δεν γίνει νέος ορισμός, μέχρι τις 12 μ. το μεσημέρι της Παρασκευής που έχει δώσει διορία στην Ομοσπονδία, να ανακοινώσει την αναβολή του τελικού!

Παράλληλα τονίζεται πως η Ομοσπονδία αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση για τα όσα έχουν γίνει και για τα όσα έχουν ειπωθεί απ’ όλες τις πλευρές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X