Μαυροειδής στο enwsi.gr: «Ήταν ένα μάθημα...»

Μαυροειδής στο enwsi.gr: «Ήταν ένα μάθημα...»
Photo Credits: INTIME

Ο πρώτος ημιτελικός του ΣΕΦ ήταν… εφιάλτης για την ΑΕΚ. Η Ένωση δεν κατάφερε να πάρει απολύτως τίποτα από το πρώτο παιχνίδι της σειράς με το τελικό 93-58 να είναι μαι απολύτως φυσιολογική εξέλιξη ενός αγώνα που εξ αρχής δεν πήγε καλά στην Βασίλισσα.

Μέσα σ’ όλα, όμως, υπήρχε κι ένας παίκτης που προσπάθησε λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους. Ο Δημήτρης Μαυροειδής έδωσε τις «μάχες» του και με τους 15 πόντους που πέτυχε κατάφερε να ξεχωρίσει. Μιλώντας στο enwsi.gr, μετά το τέλος της αναμέτρησης, εστίασε στα σημεία που έκριναν το παιχνίδι και εξήγησε τι πρέπει να κάνουν αυτός και οι συμπαίκτες του για να αλλάξει η εικόνα.

Ο διεθνής σέντερ αρκέστηκε να πει πως «δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Με εξαίρεση το ξεκίνημα του αγώνα όπου εκεί δείξαμε κάποια συγκέντρωση. Κάναμε πολλά λάθη, ειδικά στην άμυνα. Χάσαμε εύκολες πάσες, την ίδια στιγμή που ο Ολυμπιακός έβαζε εύκολα καλάθια. Αμέσως… λύθηκε, ένιωσε πιο άνετα και έβαλε τα σουτ. Εμείς δεν μπορούσαμε να «ματσάρουμε» την ενέργεια του Ολυμπιακού. Ήταν ένα μάθημα για το πώς πρέπει να παίζει μια ομάδα. Θα δούμε τι έφταιξε και τι πρέπει να αλλάξουμε».

Όσο για τα στοιχεία που πρέπει να αλλάξει η ομάδα ενόψει του δεύτερου αγώνα των Play off επεσήμανε ότι «περισσότερο είναι στο μυαλό μας. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να μην κάνουμε εύκολα λάθη. Δεν πρέπει να κάνουμε τον Ολυμπιακό να νιώθει άνετα, ενόψει του δεύτερου αγώνα. Θα πρέπει να δούμε τι φταίει και προχωράμε».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X