Η 11αδα που βάζει ο Σίλβα το Σάββατο στον τελικό

Η 11αδα που βάζει ο Σίλβα το Σάββατο στον τελικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον σαββατιάτικο τελικό του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ, με τον προπονητή των “ερυθρόλευκων” να καταλήγει στις επιλογές του για τη βασική εντεκάδα των Πειραιωτών. Οι θέσεις που “παίζονταν” ήταν τρεις και μετά τη σημερινή προπόνηση της ομάδας του λιμανιού μπορεί κάποιος να κάνει ασφαλή εκτίμηση (με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν) για τις αποφάσεις του Πορτογάλου προπονητή.

Ποιες είναι οι τρεις θέσεις για τις οποίες προβληματίστηκε ο Μάρκο Σίλβα; Ο παρτενέρ του Μιλιβόγεβιτς και τα δύο άκρα στην επίθεση της ομάδας του. Μετά όμως από την προπόνηση της Τετάρτης όλα δείχνουν ότι ο Σίλβα καταστάλαξε στις ακόλουθες επιλογές.

Νικητής ο Κασάμι

Σε ότι αφορά τη θέση δίπλα στον Μιλιβόγεβιτς, ο Παϊτίμ Κασάμι είναι αυτός που κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Ο Σίλβα δοκίμασε στις τελευταίες προπονήσεις τόσο τον Ελβετό όσο και τον Καμπιάσο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει καταλήξει στον Κασάμι. Αυτό λόγω του ότι ο Αργεντινός μέσος δεν έχει ιδιαίτερο χρόνο συμμετοχής το τελευταίο διάστημα και αυτό είναι κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από τον 39χρονο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος.

Σίγουρος ο Φουστέρ

Αναφορικά με το δεξί άκρο της επίθεσης των “ερυθρόλευκων”, καλά ενημερωμένες “πηγές” στου Ρέντη θεωρούν δεδομένη την παρουσία του Ισπανού στο αρχικό σχήμα των πρωταθλητών. Ο Σίλβα είχε στο ξεκίνημα της εβδομάδας στο μυαλό του και το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Πάρντο, αλλά φαίνεται πως ο Φουστέρ είναι αυτός που θα ξεκινήσει στο ματς και ο Κολομβιανός θα χρησιμοποιηθεί σαν αλλαγή από τον Μάρκο Σίλβα.

Προτίμηση σε Ερνάνι

Για το αριστερό άκρο της επίθεσης ο Σίλβα αποφάσισε με ιδιαίτερη ευκολία, αν κρίνει κάποιος από την αγωνιστική φόρμα που βρίσκεται ο Ερνάνι και το ντεφορμάρισμα του Τζίμι Ντουρμάζ. Ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι σε καλή κατάσταση (το έχει δείξει στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος) σε αντίθεση με τον Σουηδό, που ακόμα και στις προπονήσεις προβληματίζει με την εικόνα του. Ο Ερνάνι λοιπόν θα είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης του Ολυμπιακού.

Τέλος σε ότι έχει να κάνει με τη θέση κάτω απ’ τα δοκάρια, όλα δείχνουν ότι ο Σίλβα έχει αποφασίσει τη χρησιμοποίηση του Ρομπέρτο και όχι του Καπίνο. Με βάση λοιπόν τα όσα έχουν γίνει στη σημερινή προπόνηση (και με το πρόβλημα που προέκυψε με τον τραυματισμό του Ομάρ Ελαμπντελαουί) η εντεκάδα του Ολυμπιακού στον τελικό θα είναι (πιθανότατα) η ακόλουθη. Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Ντα Κόστα, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Ιντέγε.

Πηγή: sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X