Κάτι άφησε στη... μέση ο Μπράουν

«Κρύο αίμα» ο Μπράουν
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είχε ηττηθεί στις λεπτομέρειες στη δεύτερη παράταση, την τελευταία φορά που αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό την φετινή σεζόν.

Στις 13 Μαρτίου, δηλαδή πριν από σχεδόν δύο μήνες, η «Ένωση» είχε κοιτάξει στα… μάτια τους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ, αλλά τελικά είχε «λυγίσει» με 100-93 για την 22η αγωνιστική της κανονικής σεζόν. Για όσους δεν το θυμούνται, ο Τζέι-Κόβαν Μπράουν ήταν ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στο συγκεκριμένο ματς.

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ της «Βασίλισσας», είχε αγωνιστεί για 35 λεπτά στο εν λόγω παιχνίδι και είχε προλάβει να πετύχει 24 πόντους, κάνοντας απίστευτη ζημιά στην άμυνα του Ολυμπιακού, αφού είχε και 4/8 τρίποντα, δηλαδή ποσοστό της τάξης του 50%. Επίσης, για όσους το έχουν ξεχάσει, ο Μπράουν ήταν και ο μεγάλος άτυχος εκείνου του ματς.

Κι αυτό διότι ο Αμερικανός άσος της ΑΕΚ, είχε τραυματιστεί σε μια ανύποπτη φάση και είχε αποχωρήσει πριν ολοκληρωθεί η δεύτερη παράταση. Αυτό ήταν και το κομβικό σημείο της συγκεκριμένης αναμέτρησης, αφού η «Ένωση» έχασε έναν παίκτη που ήταν σε εκπληκτική κατάσταση.

Για αυτό και η πλάστιγγα, είχε γείρει υπέρ του Ολυμπιακού στο φινάλε εκείνου του ματς. Το βέβαιο είναι ότι ο Μπράουν κάτι έχει αφήσει στη… μέση και θα προσπαθήσει να το συνεχίσει στο σημερινό (18:00-aekarena και ΟΤΕ Sport 4) πρώτο ματς των ημιτελικών, στο ΣΕΦ με αντίπαλο τους «ερυθρόλευκους».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X