Ελ Αραμπί για ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ έχουν προταθεί αρκετές περιπτώσεις σέντερ φορ, οι οποίες εξετάζονται. Κάποιες πιο… απλές, άλλες πιο σύνθετες και δύσκολες, αλλά άκρως ενδιαφέρουσες. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην δεύτερη κατηγορία ανήκει ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στην Ισπανία, έχοντας κάνει φέτος μια πάρα πολύ καλή σεζόν, έστω και αν αυτή δεν συνδυάζεται με ανάλογη πορεία για την ομάδα του. Ο λόγος για τον σέντερ φορ της Γρανάδα, Γιουσούφ Ελ Αραμπί.

O 29χρονος Μαροκινός άσος (που έχει πάρει γαλλική υπηκοότητα), αγωνίζεται στο ισπανικό σύλλογο από το 2012 και σε 126 συμμετοχές συνολικά, έχει πετύχει 41 γκολ. Ειδικότερα φέτος έχει κάνει την πιο παραγωγική του χρονιά με 36 συμμετοχές και 15 τέρματα. Ο Ελ Αραμπί δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2017, αλλά οι άνθρωποι που έχουν προτείνει τον ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ, της έχουν μεταφέρει ότι σε περίπτωση υποβιβασμού της Γρανάδα, θα καταφέρει να μείνει ελεύθερος.

Πηγή: sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X