Πήραν «ανάσα» και τώρα... τελικός

Πήραν «ανάσα» και τώρα... τελικός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά την πρόκριση τους στον τελικό του Κυπέλλου, απόλαυσαν μία ημέρα (και… κάτι) ρεπό την ημέρα του Πάσχα. Ο Στέλιος Μανωλάς τους προπόνησε Σάββατο πρωί και τους περιμένει σήμερα το απόγευμα (19:00) στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Μετά την «ανάσα» οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης ξέρουν καλά ότι πάνε σε ένα μήνα – φωτιά με 7 αγώνες που θα καθορίσουν την επιτυχία ή μη στην φετινή σεζόν. Αρχής γενομένης από την διεκδίκηση του μοναδικού τροπαίου το Σάββατο (21:00), στο ΟΑΚΑ στον τελικό με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Μανωλάς μάλιστα από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή καθιερώνει απογευματινές προπονήσεις για να προσαρμοστούν οι παίκτες του στην βραδινή ώρα του τελικού.

Προβλήματα δεν υπάρχουν με μοναδικούς απόντες τους Ζουκουλίνι και Μπρέσεβιτς που δεν είναι 100% έτοιμοι από τους τραυματισμούς τους και όλο το υπόλοιπο ρόστερ είναι στην διάθεση του Μανωλά για την αποστολή του Σαββατιάτικου τελικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X