Ατματσίδης στο enwsi.gr: «Ο Στέλιος ξέρει από... κούπες»

Ατματσίδης στο enwsi.gr: «Ο Στέλιος ξέρει από... κούπες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο μεγαλύτερος σύγχρονος τερματοφύλακας στην ιστορία της ΑΕΚ. Ο Ελληνας πορτιέρο που άλλαξε την ιστορία του τερματοφύλακα στην Ελλάδα με το πρωτοποριακό παιχνίδι του, μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του στις επόμενες γενιές στην Ενωση.

Ο Ηλίας Ατματσίδης είναι προπονητής τερματοφυλάκων στις Ακαδημίες της ΑΕΚ και ασχολείται επισταμένα με τους επόμενους πορτιέρο που θέλει να βγάλει η Ενωση από τα σπλάχνα της, μετά την μεγάλη ανανέωση που έγινε πριν λίγα χρόνια στην λειτουργία των Ακαδημιών της.

ÁÔÌÁÔÓÉÄÇÓ *** ÅÍÙÓÇ ***Ο «Ατμα» μίλησε στο enwsi.gr για τις Ακαδημίες και την λειτουργία τους τονίζοντας «Δουλεύουμε όλοι μαζί στην ΑΕΚ για ένα σκοπό. Για να χτίσουμε την επόμενη… ΑΕΚ. Είναι νωρίς ακόμη, αλλά εργαζόμαστε πάνω στο πλάνο να βγουν παιδιά από τις Ακαδημίες. Να πάνε στην πρώτη ομάδα όταν είναι έτοιμοι και να σταθούν. Δεν είναι εύκολο όταν λέγεσαι ΑΕΚ, αλλά εμείς δουλεύουμε καθημερινά για να το πετύχουμε και να αλλάξουμε την νοοτροπία. Για την ΑΕΚ τα πράγματα άλλαξαν και η λειτουργία των Υποδομών βρίσκεται πλέον σε άλλο επίπεδο. Τα παιδιά, οι προπονητές και τα τμήματα έχουν καλύτερη λειτουργία και παροχές πολύ υψηλότερου επιπέδου. Και αυτό γιατί και οι απαιτήσεις στην ΑΕΚ είναι μεγάλες και πρέπει να είναι από όλους μας και από τα παιδιά. Υπάρχει στήριξη από την διοίκηση στο κομμάτι των Ακαδημιών και προχωράμε σε καλό δρόμο. Θέλει πολλή δουλειά κάθε μέρα εντός και εκτός γηπέδου, σωστή νοοτροπία και αγάπη».

Για την ΑΕΚ πλησιάζει το Σάββατο ένας μεγάλος τελικός. Η ΑΕΚ διεκδικεί τρόπαιο, ο Ηλίας ξέρει καλά από τρόπαια και σχολιάζει για το ματς με atmatsidis2τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ «Είναι ένα ματς, ένα τρόπαιο. Είναι μεγάλα ματς αυτά. Είναι για τους παίκτες… Η πρόκληση, γράφουν ιστορία. Αυτό πρέπει να έχουν στο νου τους. Ο Ολυμπιακός είναι πιο έτοιμος και σε καλύτερο επίπεδο, αλλά είναι ένα ματς και αν είσαι σε καλή μέρα μπορείς να το κερδίσεις. Οπως έγινε και στο ματς πρωταθλήματος, δίχως η ΑΕΚ να πιάσει υψηλά στάνταρ. Η αλλαγή προπονητή βοηθά την ΑΕΚ και τα παιδιά και νομίζω ότι το Σάββατο θα πάνε όλα καλά και θα χαρούμε ως ΑΕΚτζήδες».

Τέλος, για τον Στέλιο Μανωλά ο «Ατμα» έσταζε… μέλι. «Τι να πω εγώ για τον Στέλιο. Μιλάνε οι τελικοί του, οι κούπες του, πρωταθλήματα και Κύπελλα. Ολα με την ΑΕΚ μόνο. Είναι τεράστιο κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να εμπνεύσει τους παίκτες με την ιστορία του και όσα έχει πετύχει στο παρελθόν και στα ματς που έχει καθίσει στον πάγκο, αποδεικνύεται ότι ξέρει και το αντικείμενο της προπονητικής άριστα. Ειδικά με την διαχείριση της ομάδας στους δύο ημιτελικούς. Του εύχομαι τα καλύτερα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X