Μόνο αυτός θα έπρεπε είναι ο στόχος

Πως ήρθε η νίκη στο ντέρμπι; Ψηφίστε στην Ενωσίτικη Κάλπη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χρόνια πολλά με υγεία σε όλο τον κόσμο. Μετά την Ανάσταση του Κυρίου, η ΑΕΚ μπαίνει στην πιο κρίσιμη εβδομάδα των τελευταίων ετών. Ο τελικός του Σαββάτου δεν είναι ένας απλός αγώνας. Δεν είναι μια ακόμα προσπάθεια για να προστεθεί ένας επιπλέον τίτλος στην τροπαιοθήκη και εννοείται ότι δεν αποτελεί εφήμερη χαρά. Μετά τα όσα πέρασε η ομάδα και ο κόσμος της την προηγούμενη τριετία, ο συνδυασμός της επιστροφής στη Super League με την κατάκτηση ενός κυπέλλου θα έπρεπε τη δεδομένη χρονική στιγμή να αποτελεί προτεραιότητα για όλους εντός και εκτός ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ούτε ο χαμένος βαθμός στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ θα έπρεπε να απασχολεί αυτές τις μέρες, ούτε οι μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της επόμενης σεζόν, ούτε και ο διάδοχος του Στέλιου Μανωλά στον πάγκο της ομάδας. Όλα αυτά ενδεχομένως να επηρεάσουν την προετοιμασία ενόψει της Σαββατιάτικης αναμέτρησης, η οποία θα σημάνει ουσιαστικά και την πραγματική επιστροφή της ΑΕΚ. Όταν πριν από τρία χρόνια ο Δημήτρης Μελισσανίδης έλεγε τη λέξη “ερχόμαστε”, φαντάζομαι ότι αυτό είχε στη σκέψη του. Μια απλή επιστροφή και συμμετοχή στην κορυφαία κατηγορία δε σημαίνει απολύτως τίποτα όταν μιλάμε για την ΑΕΚ.

Φυσικά κατανοώ ότι δεν είναι δυνατόν να σταματήσουν τα πάντα ενόψει του τελικού κυπέλλου. Δεν θα έπρεπε όμως τίποτα απ’ αυτά να αποτελεί προτεραιότητα. Συμφνώ ότι οι οργανωμένες ομάδες έχουν ήδη αρχίσει εδώ και καιρό τον προγραμματισμό τους ενόψει της επόμενης σεζόν. Στην Ένωση όμως δεν ήταν δυνατόν να συμβεί αυτό, από τη στιγμή που ουδείς γνώριζε τι θα γίνει με την παραμονή ή όχι του Πογιέτ στην τεχνική ηγεσία. Αποδείχθηκε άλλωστε στην πράξη.

Μια και ανεφέρα το όνομα του Ουρουγουανού. Ειδικά αυτό το θέμα και τα όσα συνέβησαν, είναι καλό να τα αφήσουν όλοι στην άκρη. Ειδικά όσοι κινούνται εντός ομάδας. Εντός αποδυτηρίων. Ό, τι έγινε, έγινε και προς το παρόν τουλάχιστον δεν θα πρέπει καν να απασχολεί το τι λέει και το τι κάνει ο πρώην προπονητής του Δικεφάλου, ο οποίος με την αποχώρησή του, λίγο έλειψε να τινάξει τη χρονιά στον αέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X