Ο... ειδικός ρόλος του Έρικ και η παρουσία του Γκριν

Ο... ειδικός ρόλος του Έρικ και η παρουσία του Γκριν
Photo Credits: INTIME

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον πρώτο ημιτελικό κόντρα στον Ολυμπιακό (04/05, 18:00) συνεχίζεται και άπαντες στην Ένωση ετοιμάζονται πυρετωδώς για τις μεγάλες ημιτελικές «μάχες». Στο ίδιο μήκος κύματος και το προπονητικό επιτελείο της ομάδας.

Ο Γιούρι Ζντοβτς και οι συνεργάτες του θέλουν να παρουσιάσουν μια ομάδα η οποία θα είναι 100% προσηλωμένη στον στόχο της, έχοντας, παράλληλα την ευκαιρία να διεκδικήσει επί ίσοις όροις το break. Για να γίνει αυτό, όμως θα πρέπει και οι 12 παίκτες που θα βρεθούν στην αποστολή να αποδώσουν βάσει δυνατοτήτων.

Αυτό το ξέρει καλά ο Σλοβένος προπονητής και για το λόγο αυτό πρόσθεσε στο rotation και τον Μάικλ Έρικ. Έναν παίκτη τον οποίο προόριζε εξ αρχής για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, ώστε να «ματσάρει» τους ψηλούς των Πειραιωτών και να αποκτήσει η ΑΕΚ σαφές προβάδισμα κοντά στο καλάθι σε όλα τα επίπεδα.

Από την άλλη πλευρά, γνωρίζει πως για να έχει τύχη η Ένωση στη σειρά, θα πρέπει τα γκαρντ της να ανεβάσουν την απόδοσή τους. Κυρίως, ο Τορίν Γκριν, από τον οποίο δεν έχει μείνει ικανοποιημένος, μιας και -ως ώρας- δεν έχει προσφέρει αυτά που θα περίμενε από εκείνον. Φυσικά, επειδή πιστεύει στις δυνατότητες του ρόστερ, εκφράζει την πεποίθηση πως ο Αμερικανός θα είναι αυτός που πρέπει όταν θα έρθουν οι αγώνες με την ομάδα του Πειραιά.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X