Ένας άνθρωπος που ξέρει τι θέλει...

Ένας άνθρωπος που ξέρει τι θέλει...
Photo Credits: INTIME

Ο Γιούρι Ζντοβτς δεν είναι τυχαία φιγούρα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Κάθε άλλο. Πρόκειται για έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας, που έχει βρεθεί στο υψηλότερο επίπεδο, σε εθνικό επίπεδο (εθνική Σλοβενίας), καταθέτοντας διαπιστευτήρια και στους συλλόγους που έχει θητεύσει.

Πλέον, βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ, την οποία θέλει να οδηγήσει στην κορυφή στο ελληνικό μπάσκετ. Αυτός είναι ο στόχος που έχει θέσει στον ίδιο τον εαυτό του, κάτι που φαίνεται και στις δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς, όταν του οριοθετούν τους στόχους που θέτει για τη φετινή σεζόν. Το πιστεύει και το δείχνει σε όλες τις εκφάνσεις.

Σε αρκετές περιπτώσεις, στην κουβέντα που είχε στο enwsi.gr απαντούσε αμέσως, δείγμα της αυτοπεποίθησής του. Θέλει να οδηγήσει την ΑΕΚ ψηλά, πιστεύει στην δουλειά που γίνεται εντός των τειχών και φροντίζει να το βγάζει προς τα έξω αυτό.

Η απάντηση που έδωσε, όμως, σχετικά με τον χαρακτηρισμό “losers” ήταν η πλέον αφοπλιστική. Για την ακρίβεια, απάντησε πριν καν ολοκληρωθεί η ερώτηση, δείγμα του ότι ήθελε να δώσει την απάντησή του σε όσους κατέκριναν την ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Και η πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν η ιδανική αφορμή.

Τώρα, η ΑΕΚ δουλεύει για να είναι 100% έτοιμη για τη σειρά με τον Ολυμπιακό. Εκεί όπου, σύμφωνα με τον «αρχιτέκτονα» της Βασίλισσας, οι διαφορές είναι μικρές…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X