Eurocup επιπέδου... Ευρωλίγκα

Η ΑΕΚ επιστρέφει στην Ευρώπη και… επίσημα – Στις 13:00 η κλήρωση στη Βαρκελώνη
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έχει κάνει την επιλογή της για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι άνθρωποι της Βασίλισσας έχουν διαμηνύσει σε όλους τους τόνους πως την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η ομάδα θα παίζει στο Eurocup, επιλογή η οποία έγινε βάσει των συμφερόντων της ομάδας, αλλά και του ανταγωνισμού που υπάρχει στη διοργάνωση.\

Σχετικά με το δεύτερο κομμάτι, οι ομάδες που έχουν «κλείσει» θέση για τη δεύτερη διοργάνωση της Ευρωλίγκα, στην ουσία επιβεβαιώνουν όσα είχαν στο μυαλό τους οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Κι αυτό διότι εάν ρίξει κανείς μια ματιά στις ομάδες που υπάρχουν στη διοργάνωση, θα διαπιστώσει εύκολα πως το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό και η διοργάνωση άκρως ανταγωνιστική.

Ήδη για τη διοργάνωση της νέας σεζόν έχουν «κλειδώσει» την παρουσία τους η Χάποελ Ιερουσαλήμ, η Ζιελόνα Γκόρα, η Γαλατασαράι, η Μπεσίκτας, η Παρτιζάν και η Λιέτουβος Ρίτας. Στην… εξίσωση δεν μπορούν να μπουν οι ιταλικές ομάδες, τούτη την ώρα, καθώς η ιταλική ομοσπονδία γνωστοποίησε πως μένουν εκτός διοργάνωσης, για να αγωνιστούν στο Basketball Champions Leauge της FIBA.

Βλέποντας, όμως,εκ πρώτης όψεως, τις ομάδες που έχουν συμφωνήσει με την διοργάνωση της Βαρκελώνης, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αναμένεται να υπάρξει τρομερός ανταγωνισμός. Κι όλα αυτά ενώ δεν έχει βρεθεί στην τελική μορφή της η διοργάνωση, μιας και ακόμα αρκετές θέσεις είναι… κενές.

Το -ισχυρό- δέλεαρ της Ευρωλίγκα

Τι είναι αυτό, όμως, που κάνει τόσο δυνατό το Eurocup της νέας σεζόν; Μα φυσικά η θέληση των ομάδων να αγωνιστούν στην Ευρωλίγκα, την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, αυτή τη στιγμή. Δεν είναι λίγες οι ομάδες, ανάμεσά τους και η ΑΕΚ, που μέσω του Eurocup βλέπουν πως υπάρχει πιθανότητα να λάβουν μέρος στην Ευρωλίγκα. Και αυτό είναι το ισχυρό «θέλω» των περισσότερων κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X