Αυτούς ήθελε, αυτά... έκαναν

Αυτούς ήθελε, αυτά... έκαναν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο κατά καιρούς συνδέθηκαν με την ΑΕΚ. Το enwsi.gr σας θυμίζει ορισμένους από τους μεταγραφικούς «στόχους» που επέλεξαν να συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους και ποια είναι η πορεία τους τη φετινή σεζόν. Αναμφίβολα αυτοί που συνέχισαν τις υψηλές… πτήσεις είναι οι τερματοφύλακες Χάβι Βάρας και Έρβιν Μούλντερ.

Ορλάντο Σα: Ο Πορτογάλος επιθετικός είχε αποτελέσει ένα από τους μεταγραφικούς στόχους στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους. Το περασμένο καλοκαίρι ο 28χρονος επέλεξε να φύγει από την Πολωνία και τη Λέγκια για να συνεχίσει στην Αγγλία και την Ρέντινγκ με την οποία είχε στην Championship 19 συμμετοχές και 5 γκολ. Τον Ιανουάριο μετακόμισε νοτιότερα και πιο συγκεκριμένα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ. Με το ισραηλίτικο σωματείο έχει έως τώρα 5 επίσημες συμμετοχές και 2 τέρματα.

Χάβι Βάρας: Ο 33χρονος πορτιέρο το περασμένο καλοκαίρι επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Λας Πάλμας. Ο Ισπανός γκολκίπερ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν έχοντας με τον σύλλογο της Primera Division 31 συμμετοχές σε 35 ματς έχοντας δεχθεί 46 τέρματα βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία. Η Λας Πάλμας βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος κερδίζοντας άνετα την παραμονή που ήταν και ο αντικειμενικός στόχος.

Έρβιν Μούλντερ: Ένας ακόμη τερματοφύλακας που το όνομά του είχε συνδεθεί με την ΑΕΚ ήταν ο Έρβιν Μούλντερ. Ο Ολλανδός πορτιέρο συνεχίζει την καριέρα του στη χώρα του και στη Χέρενφεν έχοντας παίξει σε όλα τα παιχνίδια (32) του πρωταθλήματος. Η Χέρενφεν βρίσκεται στη 12η θέση έχοντας δεχθεί 58 τέρματα.

Καρίμ Χαφέζ: Ο 20χρονος Αιγύπτιος αριστερός μπακ είχε φτάσει τον περασμένο Αύγουστο μία… ανάσα από την ΑΕΚ με τη μεταγραφή του από τη βέλγικη Λιρς να «ναυαγεί». Εν τέλει ο νεαρός συνεχίζει στην κυπριακή Ομόνοια με την οποία έχει 28 επίσημες συμμετοχές και 2 ασίστ.

Ενζόγκμπια: Τον περασμένο Ιανουάριο ο 30χρονος φερόταν πως βρισκόταν στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της ΑΕΚ, ελέω Γκουστάβο Πογιέτ. Εν τέλει ο Γαλλοκονγκολέζος μεσοεπιθετικός συνέχισε στην Άστον Βίλα που έχει ήδη υποβιβαστεί στη Championship. Ο Ενζόγκμπια έχει τη φετινή σεζόν με τους «χωριάτες» 41’ συμμετοχής.

Κάιλ Λάφερτι: Ο Βορειοϊρλανδός επιθετικός δεν πραγματοποιεί καλή σεζόν. Ο 29χρονος διεθνής ξεκίνησε τη σεζόν στη Νόργουιτς της Premier League με την οποία είχε μόλις 13 λεπτά συμμετοχής, για να δοθεί στη συνέχεια στη Μπέρμιγχαμ με την μορφή δανεισμού. Ο Λάφερτι με τον σύλλογο της Championship έχει μισή ντουζίνα συμμετοχές έχοντας σκοράρει μία φορά.

Λούκα: Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ από τον περασμένο Νοέμβριο αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Κρισιούμα στην Κορίνθιας. Ο 26χρονος έχει 6 συμμετοχές έχοντας σημειώσει 1 τέρμα, ενώ έχει… σερβίρει ακόμα 2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X