Ντίντακ: «Ευκαιρία να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας»

Ντίντακ: «Ευκαιρία να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται από τον κόσμο της ΑΕΚ πως οι «κιτρινόμαυροι» στον τελικό της 7ης Μαΐου θα τα δώσουν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σύμφωνα με όσα είπε ο Ντίντακ. Ο Ισπανός αριστερός μπακ μιλώντας στην «Real News» αναφέρθηκε επίσης και στον ημιτελικό με τον Ατρόμητο, ενώ υπογράμμισε πως το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποτελεί ευκαιρία για να κάνουν αυτός και οι συμπαίκτες του χαρούμενους τους φίλους της ΑΕΚ.

Για τον ημιτελικό με τον Ατρόμητο: «Δεν σας κρύβω πως περάσαμε δύσκολες στιγμές μέχρι να έρθει το γκολ στο τέλος από τον Ραφίκ, ένα γκολ που μας αρκούσε για να κατακτήσουμε την πρόκριση. Το 1-0 του πρώτου αγώνα ήταν μεν ένα πλεονέκτημα, που εντέλει εκμεταλλευτήκαμε, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο αντίπαλος έκανε ό,τι μπορούσε για να δοκιμάσει τις αντοχές μας. Τέλος καλό, όλα καλά. Νιώθω πολύ χαρούμενος, όμως έχουμε κάνει τη μισή δουλειά».

Για τον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό: «Να θεωρήσετε ως δεδομένο ότι θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο για να σηκώσουμε εμείς το Κύπελλο. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε χαρούμενο και περήφανο τον κόσμο μας, που μας ακολουθεί παντού και πάντα. Αναμφίβολα θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και για τους δύο φιναλίστ και σίγουρα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ για να καταφέρουμε αυτό που θέλουμε. Τον Ολυμπιακό τον έχουμε νικήσει ήδη φέτος και δεν βλέπω γιατί να μην μπορούμε να επαναλάβουμε την επιτυχία μας, αν και σαφώς πρόκειται για διαφορετικό παιχνίδι, για μια σκληρή νοκ άουτ μάχη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X