Τζάλμα Κάμπος στο προσκήνιο

Τζάλμα Κάμπος στο προσκήνιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επιθετική γραμμή είναι αυτή που χρειάζεται τη μεγαλύτερη προσοχή καθώς εκεί εντοπίζεται η μεγαλύτερες ελλείψεις στο ρόστερ της ΑΕΚ. Από τα μέχρι στιγμής δεδομένα προκύπτει πως η «Ένωση» έχει επικεντρωθεί στην περίπτωση του Τζάλμα Κάμπος…

Ο 28χρονος ακραίος επιθετικός αγωνίζεται στην Γκεντσλερμπιρλιγκί και στο τέλος της σεζόν μένει ελεύθερος. Είναι διεθνής με την Εθνική Ανγκόλας και έχει κάνει σημαντική καριέρα στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ακραίου επιθετικού, που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο δεξιά όσο και αριστερά.

Ο Τζάλμα φέτος έχει καταγράψει στο τουρκικό πρωτάθλημα 8 γκολ και 6 ασίστ, σε 23 συμμετοχές! Ο γεννημένος στην Ανγκόλα άσος έκανε το ξεπέταγμά του με τη φανέλα της Μαριτίμο, στην οποία αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια κάνοντας σπουδαίες εμφανίσεις. Το 2011 τον απέκτησε η Πόρτο, με την οποία κατέγραψε 14 ματς, όμως τα δύο χρόνια που ακολούθησαν τον παραχώρησε δανεικό σε Κασίμπασα και Κόνιασπορ. Για να έρθει το καλοκαίρι η Γκεντσλερμπιρλιγκί να τον κάνει δικό της, ως ελεύθερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X