Δύσκολα θα μείνει στην Μπρόντμπι ο Άγκερ

Αυτός είναι ο Ντάνιελ Αγκερ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το συμβόλαιο του Ντάνιελ Άγκερ ολοκληρώνεται τον προσεχή Ιούνιο, ωστόσο στην Μπρόντμπι πριν από λίγο καιρό υπήρχε διάθεση για ανανέωση του συμβολαίου του πάλαι ποτέ αμυντικού της Λίβερπουλ.

Τα πράγματα όμως δεν είναι ευχάριστα για την ομάδα του μεταγραφικού στόχου της ΑΕΚ, αφού οι Δανοί αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα καταφεύγοντας σε συνεχείς δανεισμούς.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως οι οπαδοί της Κοπεγχάγης έστησαν ολόκληρο κορεό προκειμένου να πικάρουν τους οπαδούς της Μπρόντμπι: Ένα παράθυρο, οι μέτοχοι να πετούν λεφτά από αυτό και ένα μήνυμα που σε ελεύθερη μετάφραση αναφέρει ότι «δεν υπάρχει σωτηρία για την Μπρόντμπι και πως οι μέτοχοι πετούν λεφτά από το παράθυρο».

Σαφέστατα αυτή η εξέλιξη ευνοεί ακόμη περισσότερο την ΑΕΚ η οποία μετρά έναν αντίπαλο λιγότερο στη μάχη για την απόσπαση αυτής της μεταγραφής, αρκεί φυσικά να συνυπολογίσουμε πως το κασέ του έμπειρου κεντρικού αμυντικού είναι αρκετά υψηλό.

copeghagen

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X